Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Als Full Service partner, ontzorgen we je volledig op het gebied van bedrijfskleding, sanitaire voorzieningen en vloerhygiëne. Vendrig biedt de beste oplossingen om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Door je bedrijfskleding aan ons toe te vertrouwen, kun jij je volledig focussen op je kernactiviteiten.

Ontdek wat Vendrig voor jouw bedrijf kan doen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gezondheid, comfort & veiligheid zijn onze prioriteit
Stap 1. Aanschaf

Een oplossing voor elke vraag over bedrijfskleding

Ons assortiment is ongeëvenaard breed. Wat je behoeften ook zijn, wij hebben de perfecte oplossing. Als jouw partner zorgen we voor alles wat je nodig hebt.

Stap 2. Onderhoud

Altijd schoon en veilig

Bedrijfskleding reinigen? Wij zorgen voor professioneel onderhoud en reiniging. Kwaliteit en veiligheid zijn altijd gewaarborgd. Plus, we halen en brengen je kleding, wat je tijd en moeite bespaart.

Stap 3. Beheer

Jouw persoonlijke kledingbeheerder

Je kunt zelf je kleding beheren, maar waarom zou je? Laat Vendrig dit voor je doen. Wij zorgen dat iedereen er netjes bij loopt en dat je nooit te veel of te weinig bedrijfskleding hebt.

Bedrijfskleding borduren

Bij het borduren van bedrijfskleding bij Vendrig kies je voor bestendige en blijvende kwaliteit. Borduurwerk staat voor hoge standaarden en draagt bij aan een solide uitstraling van de kleding. Een bijkomend voordeel is onze opslag van zowel borduur- als drukdesigns. Dit zorgt ervoor dat bij volgende bestellingen jouw eerdere ontwerpen automatisch en efficiënt worden toegepast. Vendrig zorgt op deze manier voor een consequente en professionele look van je bedrijfskleding.

Bedrijfskleding bedrukken

Het bedrukken van bedrijfskleding is een efficiënte manier om je bedrijfslogo goed zichtbaar te krijgen. Vendrig biedt een breed scala aan drukopties, niet alleen voor kledingstukken maar ook voor accessoires. Dit vergroot de zichtbaarheid van je merk aanzienlijk. Bovendien kun je bij ons kiezen voor het toevoegen van slogans of andere opvallende teksten aan je bedrijfskleding. Dit verhoogt de merkherkenning, zorgt voor een professionele uitstraling en maakt je personeel zichtbaar.

Reflecterende bedrijfskleding

Reflecterende bedrijfskleding is essentieel voor veiligheid en bescherming in diverse werkomgevingen. Vendrig levert high visibility bedrijfskleding die voldoet aan de EN ISO 20471-norm, waarmee zichtbaarheid en veiligheid in alle omstandigheden gewaarborgd zijn. We kiezen voor samenwerkingen met vooraanstaande, erkende merken om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze kleding te verzekeren. Onze klanten krijgen daardoor toegang tot veilige, duurzame en comfortabele bedrijfskleding.

 

Bedrijfskleding voor diverse sectoren

Vendrig biedt specialistische bedrijfskleding aan voor een breed scala aan sectoren. Ons assortiment is divers en specifiek afgestemd op de unieke behoeften van elke branche. Voor de automotive sector richten we ons op duurzaamheid en bescherming tegen olie en vet. In de maakindustrie leveren we functionele en comfortabele kleding, ideaal voor productieomgevingen. De metaalsector vereist kleding die beschermt tegen hitte en vonken,

waarvoor we hittebestendige en veilige opties bieden. Voor de on- en offshore sector hebben we kleding die bestand is tegen extreme weersomstandigheden en ruwe werkomgevingen. In de petrochemie bieden we kleding die bescherming biedt tegen chemische stoffen en brandgevaar. Voor de voedingsmiddelenindustrie zorgen we voor hygiënische en gemakkelijk te reinigen kleding, cruciaal voor voedselveiligheid.

Bedrijfskleding in huisstijl

Bedrijfskleding die aansluit bij de huisstijl van je onderneming hoeft niet beperkt te blijven tot enkel een logo. Ook een herkenbare kleur of design kan effectief zijn. Vendrig begrijpt het belang van een professionele uitstraling. Wij bieden daarom maatwerkadvies om bedrijfskleding perfect te laten aansluiten bij jouw huisstijl, wat bijdraagt aan een sterke merkidentiteit en uniformiteit binnen het team. Samen werken we aan bedrijfskleding die de visie en uitstraling van jouw onderneming weerspiegelt.

Actief in diverse regio’s

Vendrig, gevestigd in IJsselstein, biedt diensten aan in meerdere provincies: Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland. Onze expertise in professioneel reinigen en onderhouden van bedrijfskleding is beschikbaar in deze regio’s. Voor meer informatie over onze diensten in specifieke steden zoals Dongen, Enschede, IJsselstein, Leiden, Montfoort of Utrecht, bezoek je onze regiopagina’s.

 

Professionele reiniging van bedrijfskleding

Al sinds 1960 staat Vendrig bekend om de grondige reiniging van bedrijfskleding. We zijn ervaren in het omgaan met complexe vlekken zoals olie- en vetvlekken, voedselvlekken en chemische vlekken. Onze kennis reikt verder dan het verwijderen van simpele grasvlekken. Tijdens het reinigingsproces inspecteren we elk kledingstuk zorgvuldig en voeren we waar nodig direct kleine reparaties uit. Dit waarborgt dat de bedrijfskleding niet alleen schoon blijft, maar ook functioneel en representatief is. Vendrig staat garant voor een professionele benadering in het onderhoud van jouw bedrijfskleding.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig