Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Zoek je een totaaloplossing voor inloopmatten in jouw bedrijf? Vendrig biedt maatwerk inloopmatten, desgewenst inclusief je bedrijfslogo. Een vertrouwd gezicht komt wekelijks langs om de inloopmatten te vernieuwen. Maar dat is niet alles: we bieden ook aanvullende diensten zoals bedrijfskleding en sanitaire producten, die we eveneens periodiek vervangen.

  • Geen zorgen dankzij onze was- en huurdiensten
  • Eén centrale plek voor al je werkkleding, sanitaire voorzieningen en hygiënische producten
  • Volledige service voor je inloopmatten, van aankoop tot onderhoud
Ontvang jouw klanten op professionele wijze

Inloopmat reinigen

Wanneer je kiest voor inloopmatten van Vendrig, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. Wij nemen deze taak professioneel van je over als deel van onze wasservice. Houd je inloopmatten fris door ze geregeld te stofzuigen. Mocht er toch tussentijds een vlek ontstaan, gebruik dan zachte reinigingsmiddelen. Dep de vlek eenvoudigweg met een natte doek en wat reiniger, en laat het natuurlijk drogen. Voordat je het weet staan wij al voor de deur met een schone mat!

Inloopmat op maat

Maak een professionele indruk met op maat gemaakte inloopmatten, waarop jouw bedrijfslogo afgedrukt is. Voor het bestellen van de perfecte inloopmatten overleggen we graag met je, hetzij telefonisch, hetzij op locatie. Met de juiste afmetingen, je specifieke wensen en je bedrijfslogo, creëren we een eerste design. Na jouw goedkeuring zorgen we dat we alle inloopmatten in het juiste formaat produceren.

Kom in contact

Benieuwd naar onze service?

Vraag nu een vrijblijvende offerte op voor meer informatie.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig