Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Industrie werkkleding Vendrig header Havep

Brandvertragende kleding

Waarborg de veiligheid van je medewerkers met brandvertragende werkkleding. Wanneer zij tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden in aanraking kunnen komen met vlammen, vonken of hitte is het dragen van brandvertragende kleding wettelijk verplicht.  Zorg er dus voor dat de werkprocessen van het bedrijf continu gewaarborgd zijn en dat je maximaal ingedekt bent tegen risico’s en eventuele claims.

Maak kennis met onze dienstverlening. Door onze gecertificeerde werkwijze, onze essentiële kennis en jarenlange ervaring van wasprocessen en normeringen beschikken je medewerkers altijd over de juiste hoeveelheid kleding met de juiste normering, die voldoet aan de standaarden die vereist zijn in de markt en welke past bij specifieke werkzaamheden.

Vragen over brandvertragende kleding?

   Offerte aanvragen

Normeringen binnen brandvertragende kleding

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De ARBO & NEN zijn in het leven geroepen om medewerkers te beschermen tegen de gevaren die zich in werksituaties voordoen. Zo hebben zij diverse normeringen opgesteld. Brandvertragende kleding voldoet bijvoorbeeld aan de ISO 11612-norm. Deze norm betekent dat de drager van deze kleding beschermd is tegen vonken, korte blootstelling aan vlammen en zeer beperkte hittedoorslag. Daarnaast is deze brandvertragende kleding gemaakt van materiaal dat niet smelt of scheurt. Wil je weten welke kleding geschikt is voor je medewerkers of meer weten over brandvertragende kleding? Dan kun je bij ons terecht. Wij zijn volledig op de hoogte van de wetgeving en adviseren je graag over de meest geschikte kleding voor je medewerkers.

Vlamvertragende kleding onderhouden

Brandvertragende kleding, ook wel vlamvertragende kleding genoemd, moet natuurlijk ook gereinigd worden. Dit moet wel op juiste wijze gedaan worden. De kleding moet immers wel blijven voldoen aan de normeringen. Met onze CERTEX- certificering ben je verzekerd dat de kleding gereinigd en behandeld wordt volgens de Europese richtlijn. Hierdoor blijft de vlamvertragende kleding voldoen aan de gestelde eisen en normeringen en zijn je medewerkers maximaal beschermd. Daarnaast blijft de specifieke pasvorm van de kleding behouden. Ook is de krimp van de kleding door de lagere temperatuur nihil, waardoor de levensduur van de vlamvertragende kleding wordt verlengd. Je bespaart dus ook op kosten.

Vlamvertragende kleding huren doe je bij Vendrig

Ontdek de dienstverlening van Vendrig en beschik altijd over veilige en goed zittende vlamvertragende kleding. Hierdoor ben je maximaal ingedekt tegen risico’s en eventuele claims. Door het beheer en de verzorging van bedrijfskleding volledig uit te besteden krijg je deskundig advies, wordt de kleding wordt op professionele wijze gereinigd, waardoor de kleding blijft voldoen aan de gestelde wettelijke eisen. Een ander voordeel is dat je medewerkers altijd beschikken over voldoende voorraad schone kleding. Onze serviceverlener brengt in één keer de schone producten op locatie en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, je hebt er geen omkijken meer naar, wij zorgen dat het voor je geregeld is.

Fullservice dienstverlening: werkkleding aanschaffen, onderhouden en beheren

Werkkleding nodig? Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. Het proces bestaat uit drie componenten. Samen vormen deze componenten één geheel: onze full service dienstverlening.

  1. Werkkleding aanschaffen >>
  2. Werkkleding onderhouden >>
  3. Werkkleding beheren >>

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur