Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Brandvertragende kleding

Brandvertragende kleding

Waarborg de veiligheid van je medewerkers met brandvertragende werkkleding. Wanneer zij tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden in aanraking kunnen komen met vlammen, vonBrandvertragende kleding bestellenken of hitte is het dragen van brandvertragende kleding wettelijk verplicht.  Zorg er dus voor dat de werkprocessen van het bedrijf continu gewaarborgd zijn en dat je maximaal ingedekt bent tegen risico’s en eventuele claims.

Maak kennis met onze dienstverlening. Door onze gecertificeerde werkwijze, onze essentiële kennis en jarenlange ervaring van wasprocessen en normeringen beschikken je medewerkers altijd over de juiste hoeveelheid kleding met de juiste normering, die voldoet aan de standaarden die vereist zijn in de markt en welke past bij specifieke werkzaamheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om bedrijfskleding te huren voor uw medewerkers? Neem dan telefonisch contact op met onze adviseurs op 030 – 212 3000.
Meer informatie Neem contact op
 

Normeringen binnen brandvertragende kleding

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De ARBO & NEN zijn in het leven geroepen om medewerkers te beschermen tegen de gevaren die zich in werksituaties voordoen. Zo hebben zij diverse normerVlamvertragende kledingingen opgesteld. Brandvertragende kleding voldoet bijvoorbeeld aan de ISO 11612-norm. Deze norm betekent dat de drager van deze kleding beschermd is tegen vonken, korte blootstelling aan vlammen en zeer beperkte hittedoorslag. Daarnaast is deze brandvertragende kleding gemaakt van materiaal dat niet smelt of scheurt.
Wil je weten welke kleding geschikt is voor je medewerkers of meer weten over brandvertragende kleding? Dan kun je bij ons terecht. Wij zijn volledig op de hoogte van de wetgeving en adviseren je graag over de meest geschikte kleding voor je medewerkers.

Vlamvertragende kleding onderhouden

Brandvertragende kleding, ook wel vlamvertragende kleding genoemd, moet natuurlijk ook gereinigd worden. Dit moet wel op juiste wijze gedaan worden. De kleding moet immers wel blijven voldoen aan de normeringen. Met onze CERTEX- certificering ben je verzekerd dat de kleding gereinigd en behandeld wordt volgens de Europese richtlijn. Hierdoor blijft de vlamvertragende kleding voldoen aan de gestelde eisen en normeringen en zijn je medewerkers maximaal beschermd. Daarnaast blijft de specifieke pasvorm van de kleding behouden. Ook is de krimp van de kleding door de lagere temperatuur nihil, waardoor de levensduur van de vlamvertragende kleding wordt verlengd. Je bespaart dus ook op kosten.

Vlamvertragende kleding huren doe je bij Vendrig

Ontdek de dienstverlening van Vendrig en beschik altijd over veilige en goed zittende vlamvertragende kleding. Hierdoor ben je maximaal ingedekt tegen risico’s en eventuele claims.
Door het beheer en de verzorging van bedrijfskleding volledig uit te besteden krijg je deskundig advies, wordt de kleding wordt op professionele wijze gereinigd, waardoor de kleding blijft voldoen aan de gestelde wettelijke eisen. Een ander voordeel is dat je medewerkers altijd beschikken over voldoende voorraad schone kleding. Onze serviceverlener brengt in één keer de schone producten op locatie en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, je hebt er geen omkijken meer naar, wij zorgen dat het voor je geregeld is.

Meer weten over vlamvertragende kleding? Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder. Vul hiernaast het contactformulier in of bel 030 – 212 3000 voor direct contact.

Profiteren van onze full service dienstverlening? Vraag geheel gratis om advies!

Vul het onderstaande formulier in of bel met 030 - 212 3000 voor meer informatie.

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig