Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

In de foodsector moet kleding altijd hygiënisch en vrij van risico’s zijn. Vendrig heeft twee reinigingsprocessen, waarvan er eentje eigenlijk vrijwel alleen voor de voedingsmiddelenindustrie gebruikt wordt.

Met het natwas-procedé ben je verzekerd van microbiologische kwaliteit en de veiligheid van je kleding.

Werken met voedsel vraagt om maximale hygiëne.

Hygiënisch en zonder risico’s

De wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne wordt voortdurend aangescherpt. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid ligt steeds meer bij de leverancier. Bovendien moet foodkleding voldoen aan de richtlijnen van de HACCP, waarin gesteld wordt dat gevaar voor besmetting vermeden moet worden.

Het is essentieel dat je hygiënisch en zonder risico’s kunt werken, zodat je verzekerd bent van de continuïteit van het productieproces. Vendrig levert om die redenen HACCP-kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Intens wit

Onze kledingcollectie is geschikt bevonden in onder andere IFS-, TESCO-, BRC- en HACCP-omgevingen. De kleding is zo ontworpen dat bacteriën buiten(spel) worden gezet. Aan comfort leveren we niets in. Uitstulpingen op de kleding worden vermeden om opeenhoping van bacteriën te vermijden. De polyester/katoenen foodkleding is standaard uitgevoerd in de kleur super-white. Deze helder witte kleur ontstaat doordat niet alleen het doek, maar ook de vezel wordt gekleurd.

Hierdoor krijgt de kleding een intens witte kleur die ook na intensief gebruik en vele malen reinigen behouden blijft. Na het wassen kan de kleding worden gesealed om de kans op overdracht van ongewenste bacteriën uit te sluiten.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: aanschaf

Passervice bij jou op locatie

Kies uit beschermende, comfortabele en duurzame kleding. Indien gewenst met bedrijfslogo of bijbehorend schoeisel.
Aanschaf & advies
Stap 2: onderhoud

Periodiek brengen & halen

We hebben een eigen wagenpark verspreid door Nederland. Onze chauffeurs komen getrouw bij je langs. Altijd een bekend gezicht aan de deur!
Onderhoudsservice
Stap 3. beheer

Alles in één oogopslag

Met ons slimme beheersysteem hebben we altijd voldoende op voorraad. Log in op Mijn Vendrig om de voorraad te beheren en uit te breiden.
Over Mijn Vendrig
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig