Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Ons bedrijf, gevestigd in IJsselstein, is een autoriteit als het gaat om bedrijfskleding van topkwaliteit. Wij bieden in heel Nederland, en zelfs een deel van België, was- en huurdiensten aan ondernemingen. Wij voorzien in de mogelijkheid om werkkleding bij ons te huren, te kopen, te laten onderhouden en op afstand te beheren. Maak nu gebruik van onze snelle en efficiënte levering!

 

Offerte aanvragen

✓ Bedrijfskleding
✓ Huren & wassen
✓ In Leiden

Schone bedrijfskleding in Leiden

Wij zijn sinds 1960 een erkende bedrijfskledingwinkel. Ooit begonnen we met poetsdoeken en nu zijn we een veelzijdige dienstverlener in werkkleding. Maar ook voor sanitaire voorzieningen vloerhygiëneproducten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bedienen alle sectoren met een verfijnde selectie van werkkleding, die we meenemen voor een eerste bezoek aan jouw locatie in Leiden. Je medewerkers passen dan meteen de werkkleding.

Bedrijfskleding voor elke sector

Wij specialiseren ons in werkkleding voor diverse sectoren, waaronder de metaalindustrie, procesindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Ons assortiment varieert van reflecterende tot antistatische en HACCP-goedgekeurde werkkleding, allemaal verkrijgbaar in diverse kleuren en met passende afwerking. Kies voor bedrijfskleding die jouw bedrijf in Leiden perfect representeert. Met onze Certex- en RABC-certificering ben je verzekerd van de kwaliteit en veiligheid van de kleding. Maak je outfit af met bijpassende veiligheidsschoenen!

Online kledingbeheersysteem

Met een paar klikken inloggen op Mijn Vendrig geeft je een compleet beeld van de kledingvoorraad van je bedrijf. Waarom kiezen voor online beheer? Je bestelt snel een extra kledingset (op afstand, vanuit Leiden), volledig aangepast aan de branding van je bedrijf (logo, slogan, kleuren etc.). Ook krijg je een overzicht van alle kledingstukken in jouw beheer en bekijk je met één klik alle facturen.

Een professionele uitstraling is cruciaal voor jouw bedrijf. Bedrukking geeft net dat beetje extra authenticiteit. Een bedrijfslogo wekt vertrouwen bij potentiële klanten. Wil je nieuwe bezoekers verwelkomen of zijn je medewerkers regelmatig in het openbaar te zien? Dan val je met een bedrijfslogo meteen op.

De Vijf van Vendrig

Onze benadering is verfrissig en vernieuwend. We richten ons op de volgende kernpunten:

  1. Bedrijfskleding biedt in de eerste plaats bescherming, maar mag zeker ook stijlvol zijn.
  2. Hoogwaardige bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit van het bedrijf.
  3. De werkkleding is zo ontworpen dat deze voldoet aan de hygiënenormen.
  4. Met behulp van Mijn Vendrig heb je direct overzicht over alle bedrijfskleding.
  5. Je vertrouwde partner sinds 1960, dat is Vendrig.

Lees meer over Vendrig.

 

Kom in contact

Lees meer over onze Full Service

Wist je dat onze service verder gaat dan alleen de verkoop, het onderhoud en het beheer van werkkleding? We bieden ook sanitaire voorzieningen en hygiënische vloerproducten aan, zoals schoon– en droogloopmatten. Dit maakt deel uit van onze Full Service. Ook deze producten leveren we periodiek schoon op locatie in Leiden. Wil je meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op!

 

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig