Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig voorziet jouw bedrijf van alle sanitaire materialen en zorgt dat deze altijd gevuld zijn. In essentie komen we wekelijks bij bedrijven langs met schone bedrijfskleding. Ben jij al klant bij Vendrig? Ontdek wat we nog meer voor jou kunnen betekenen.  

Wekelijkse navulling op locatie

Soorten handdoekdispensers

Witte of RVS-look handdoekdispenser

Bij Vendrig bieden we handdoekdispensers aan in diverse kleuren, zodat je altijd een dispenser vindt die bij de stijl van je bedrijfsruimte past. Kleurrijke dispensers kunnen bijdragen aan de branding van je bedrijf. Ze vallen op en kunnen een statement maken in de sanitaire ruimten. Witte en zwarte dispensers bieden een tijdloze en strakke uitstraling. Het kiezen van de verkeerde kleur kan afleiden of misstaan in bepaalde interieurstijlen.

Papieren of katoenen handdoeken

Een cruciale keuze bij de selectie van je handdoekautomaat: ga je voor papier of katoen? Papieren handdoeken zijn hygiënisch en worden na eenmaal gebruik weggegooid. Katoenen handdoeken voelen luxueuzer aan en zijn duurzamer in gebruik. Papieren handdoeken kunnen meer afval produceren, terwijl katoenen handdoeken regelmatig gewassen moeten worden.

Handdoekrol

Handdoekrollen zijn met name geschikt voor plekken met hoge bezoekersaantallen. Met  een grote capaciteit zorgen de handdoekrollen ervoor dat je werknemers en bezoekers altijd en overal schone handdoeken ter beschikking hebben. Je kan de rol zelf doortrekken, zodat je verzekerd bent van een schoon stukje handdoek. Een handdoekrol gaat lang mee, waardoor je er minder omkijken naar hebt. Is de rol op, dan wassen we de rol. Dit maakt de handdoekrol een Zero-Waste-oplossing.

Papier met Z-vouw

Papier met een Z-vouw is populair in vele sanitaire ruimtes. Door de specifieke vouwtechniek komt bij het pakken van één handdoekje automatisch het volgende velletje naar voren. Je houdt daarbij controle op het gebruik van het papier en dit maakt het een zeer hygiënische oplossing, want je raakt alleen het papier aan dat je gebruikt. Het apparaat is eenvoudig en snel in gebruik.

Pull-down papieren handdoekjes

Pull-down papieren handdoekjes bieden een snelle, gemakkelijke en hygiënische manier om je handen te drogen. Elk handdoekje hangt klaar voor gebruik, waardoor je de kans op kruisbesmetting minimaliseert. Ook bij dit apparaat raakt de gebruiker enkel het papiertje aan dat hij of zij zelf gaat gebruiken. Het verschil met de Z-vouw papiertjes is dat je zelf kan kiezen hoeveel papier je wilt gebruiken. Je trekt het papier simpelweg naar beneden en scheurt het op de gewenste hoogte af.

 

Merken handdoekdispensers

Bij Vendrig hebben we een breed assortiment aan topmerken handdoekdispensers. Elk merk heeft zijn unieke kenmerken en voordelen. We adviseren je graag om de perfecte keuze voor jouw bedrijf te maken. Om een idee te krijgen van alle mogelijkheden voor jouw bedrijf, vraag je een vrijblijvende offerte bij ons op. We nemen telefonisch contact met je op om je van meer informatie te voorzien.

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is een Z-vouw?

Een Z-vouw is een specifieke manier waarop papieren handdoeken zijn gevouwen. Hierdoor trek je telkens één handdoek uit de dispenser zonder de volgende aan te raken. Dit biedt een hygiënische oplossing. Een ander voordeel van dit type apparaat is dat er niet onnodig veel papier verbruikt wordt.

Welk type handdoekdispenser past het best bij mijn bedrijf?

Dit hangt af van de behoeften van je bedrijf en je voorkeur voor duurzaamheid, stijl en hygiëne. We adviseren je graag op maat bij Vendrig. We bieden verschillende soorten handdoekdispensers aan. De afweging voor jouw bedrijf bestaat uit onder andere: het verbruik, de doelgroep en de duurzaamheidsdoelstellingen.

 

Hoe vaak komen jullie de handdoekdispenser aanvullen of vernieuwen?

De frequentie van servicebezoeken hangt af van het gebruik en de afspraken die we samen maken. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je nooit zonder schone (papieren) handdoeken zit. In de meeste gevallen komen we wekelijks langs met schone bedrijfskleding. Dit bezoek combineren we met de nodige navullingen of vervanging van de dispensers.

Welke service verlenen jullie nog meer?

Buiten handdoekdispensers biedt Vendrig een breed scala aan diensten, zoals bedrijfskleding, sanitaire voorzieningen en droogloopmatten op maat aan. Wil je direct een van onze medewerkers spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 030 – 212 30 00.

 

Kom in contact

Benieuwd naar onze service?

Klop bij Vendrig aan voor de aanschaf van je bedrijfskleding. We zorgen voor de juiste werkkleding met bedrukking of borduring, volledig volgens de gestelde eisen van jouw branche. Elke week brengen we schone bedrijfskleding en nemen we de vuile was mee ter reiniging. Tegelijkertijd vullen we alle sanitaire voorzieningen aan, waaronder de handdoekdispensers. Vraag een vrijblijvende offerte op om een prijsopgave te ontvangen.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig