Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig zit gevestigd in IJsselstein en is de expert op het gebied van hoge kwaliteit bedrijfskleding. Vanuit IJsselstein bieden we was- en huurservice aan bedrijven door heel Nederland – en zelfs een stukje België. Je kan bij ons je werkkleding huren, kopen, laten onderhouden en op afstand beheren. Maak nu gebruik van onze snelle en efficiënte levering!

 

Offerte aanvragen

✓ Professioneel
✓ Vanuit IJsselstein
✓ Wasservice

Bedrijfskleding IJsselstein

Vendrig is een wasserij in bedrijfskleding sinds 1960. Destijds begonnen we in de poetsdoeken en inmiddels zijn we een allround dienstverlener in de werkkleding, maar ook voor sanitaire voorzieningen en vloerhygiëneproducten kan je bij ons terecht. En dit alles voor iedere branche. We bieden enkel en alleen de fijnste selectie aan werkkleding aan. Vervolgens nemen we deze selectie mee voor een eerste bezoek aan jouw locatie. De medewerkers hebben hier gelijk de gelegenheid om de werkkleding te passen.

Bedrijfskleding voor iedere branche

We zijn gespecialiseerd in werkkleding voor onder andere de volgende branches: metaalindustrie, procesindustrie, voedingsmiddelenindustrie. Van reflecterende tot antistatische en HACCP-proof werkkleding: allemaal verkrijgbaar in diverse kleuren en met gepaste afwerking. Kies voor bedrijfskleding die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Dankzij de Certex- en RABC-certificering weet je zeker dat de kwaliteit en veiligheid van de kleding is gewaarborgd. Maak je outfit compleet met bijpassende veiligheidsschoenen!

Online kledingbeheersysteem

Log gemakkelijk in op Mijn Vendrig om een volledig overzicht te hebben van de kledingkast van je bedrijf. De voordelen van online beheren? Je kan in enkele stappen een extra kledingset bestellen, volledig voorzien van de branding van jouw bedrijf (logo, slogan, kleuren etc.). Ook zie je zo in welke kledingstukken jouw bedrijf beheert en vind je een overzicht van alle facturen.

Vind je het extra belangrijk dat jouw bedrijf er professioneel uit ziet naar de buitenwereld dan kan een bedrukking zorgen voor dat beetje extra authenticiteit. Tegelijkertijd wekt een bedrijfslogo vertrouwen op bij potentiële klanten. Open je graag je deuren voor nieuwe bezoekers of zijn jouw medewerkers in het openbaar goed zichtbaar? Dan val je met een bedrijfslogo gelijk op.

De Vijf van Vendrig

Vendrig werkt verfrissig. We streven de volgende speerpunten na:

  1. Op de eerste plaats is bedrijfskleding beschermend, maar mag ook zeker stijl hebben.
  2. Bedrijfskleding van hoge kwaliteit zorgt voor representativiteit van het bedrijf.
  3. De werkkleding is zo ontworpen dat dit in lijn is met de hygiëne-voorschriften.
  4. Met behulp van Mijn Vendrig heb jij direct overzicht van alle bedrijfskleding.
  5. Jouw vertrouwde partner sinds 1960, dat is Vendrig.

Lees meer over Vendrig.

 

Kom in contact

Vendrig’s Full Service

Wist je dat onze service niet stopt bij de aanschaf, het onderhoud en het beheer van werkkleding? We bieden ook sanitaire voorzieningen en hygiënische vloerproducten aan, zoals: schoon– en droogloopmatten. Dit is onderdeel van onze Full Service. Ook deze artikelen leveren we periodiek schoon aan op locatie. Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op!

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig