Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

De speciale werkkleding voor de maritieme bedrijven vraagt om een speciale behandeling. Vaak heb je te maken met heel besmettelijke kleding die tegelijk niet boven 40 graden gewassen mag worden.

Doe je dit wel, dan heb je een grote kans dat de kleding niet meer aan de regelgeving voldoet. Voor maritieme werkkleding kun je dus eigenlijk niet om Vendrig heen.

Werkkleding die altijd aan de regelgeving
voldoet.

Schoon ahoy!

Vendrig werkt voor verschillende bedrijven in de onshore- en offshore-sector. Denk dan aan klanten als Mammoet, Boskalis en Sif Group.

Bij ons kun je dus terecht voor allerlei soorten maritieme werkkleding. Laat ons weten wat je wensen zijn!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Met zorg gewassen

Vrijwel altijd is hoge zichtbaarheidskleding, ofwel high visibility-kleding vanzelfsprekend. Dat is meteen een van de redenenen waarom de o zo besmettelijke kleding niet boven de veertig graden gewassen mag worden. De reflecterende labels verliezen dan hun functie en die kunnen het verschil betekenen tussen leven en dood. Letterlijk.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: aanschaf

Passervice bij jou op locatie

Kies uit beschermende, comfortabele en duurzame kleding. Indien gewenst met bedrijfslogo of bijbehorend schoeisel.
Aanschaf & advies
Stap 2: onderhoud

Periodiek brengen & halen

We hebben een eigen wagenpark verspreid door Nederland. Onze chauffeurs komen getrouw bij je langs. Altijd een bekend gezicht aan de deur!
Onderhoudsservice
Stap 3. beheer

Alles in één oogopslag

Met ons slimme beheersysteem hebben we altijd voldoende op voorraad. Log in op Mijn Vendrig om de voorraad te beheren en uit te breiden.
Over Mijn Vendrig
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig