Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Werken met gevaarlijke stoffen zonder je zorgen te maken. Het kan. Dat vraagt om beschermende werkkleding. Vendrig heeft de beste kleding voor de petrochemische industrie. Stoffen zoals zuur kunnen flinke schades berokkenen.

Antistatisch, vlamvertragend en zuurbestendig, het is multinormkleding die je zoekt en vindt bij ons. Daarnaast nemen we uiteraard het volledige regelwerk uit handen.

Gevaarlijke stoffen vragen om maximale bescherming.

Safety first

Veiligheid voorop, dat is duidelijk. Goede en vooral veilige kleding is onmisbaar in de petrochemische industrie. Een slim en betrouwbaar wasproces is van groot belang. De regelgeving rondom dit soort kleding is strikt en dat is terecht, vinden wij. Zelf wassen? Dat raden we nadrukkelijk af, omdat dit ervoor zorgt dat de kleding zijn normering verliest.

Wij voorzien dit soort bedrijfskleding na een reiniging standaard van een fluorcarbon finish. Dit geeft je bedrijfskleding een noodzakelijke bescherming tegen gevaarlijke stoffen zoals zuur.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Kijk uit, personeel!

Zeker in dit soort branches is zichtbaarheid een groot goed. Vendrig kijkt verder dan de hulpvraag. Op wat voor terrein bevindt de werknemer zich? Hoe zorgen we ervoor dat bedrijfskleding matcht met het bedrijf en tegelijk opvalt in het kader van veiligheid? We brengen zichtbaarheidsstrips aan. Die verliezen effect in een regulier wasprogramma. Zichtbaarheidsstrips reflecteren lichtinval waardoor werknemers in het donker (binnen en buiten) opvallen.

We verzorgen de bedrijfskleding voor bedrijven als DSM en AkzoNobel.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: aanschaf

Passervice bij jou op locatie

Kies uit beschermende, comfortabele en duurzame kleding. Indien gewenst met bedrijfslogo of bijbehorend schoeisel.
Aanschaf & advies
Stap 2: onderhoud

Periodiek brengen & halen

We hebben een eigen wagenpark verspreid door Nederland. Onze chauffeurs komen getrouw bij je langs. Altijd een bekend gezicht aan de deur!
Onderhoudsservice
Stap 3. beheer

Alles in één oogopslag

Met ons slimme beheersysteem hebben we altijd voldoende op voorraad. Log in op Mijn Vendrig om de voorraad te beheren en uit te breiden.
Over Mijn Vendrig
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig