Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Laat je bedrijfskleding borduren en profiteer van diverse voordelen. Ten eerste zorgt het voor een professionele uitstraling naar de buitenwereld, waardoor jouw medewerkers direct herkend worden. Op deze manier vergroot je je naamsbekendheid met een hoge kwaliteitsborduring! We bieden je graag een onafhankelijk advies, puttend uit meer dan 60 jaar aan ervaring in de bedrukking van werkkleding.

Bedrijfskleding laten borduren? Ontvang binnen een werkdag een vrijblijvende offerte van ons.

Laat je logo borduren en vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf
Bedrijfskleding borduren

Ontwerpen

Vendrig is van oudsher een wasserette, maar is na ruim 60 jaar uitgegroeid tot een compleet servicebedrijf voor de aanschaf, het onderhoud en het beheer van werkkleding. Je hebt de mogelijkheid om bij ons werkkleding te huren of te kopen. Samen ontwerpen we jouw bedrijfskleding met borduring, waarna we op locatie een passessie houden met alle medewerkers. We zijn op de hoogte van de gestelde normen per branche, zodat je verzekerd bent van het beste advies. We bieden verschillende soorten bedrukkingen:

 

Werkkleding borduren met logo

Een geborduurd logo straalt vertrouwen uit. Dit is een goede manier om de merknaam te vergroten én een voorwaarde om je werkkleding fiscaal aftrekbaar te maken.

Slogan laten bedrukken

Naast een logo is het ook mogelijk om de slogan van je bedrijf te laten borduren. Is jouw bedrijf nog niet zo bekend, dan vertaal je de visie van het bedrijf met een pakkende slogan. Zo weet men direct waar je voor staat en wat jouw bedrijf te bieden heeft. Maak een goede eerste indruk!

Namen van medewerkers

Het borduren van de namen van je medewerkers heeft zowel een positief effect intern als extern. Komen jouw medewerkers veel in contact met mensen, dan maakt het borduursel de omgang persoonlijker. Intern bieden de namen verheldering in de communicatie en de samenwerking.

Het gezicht achter jouw bedrijf

3 voordelen van borduren op kleding

Overweeg jij ook om jouw bedrijfskleding te laten borduren? Dit zijn de 3 belangrijkste punten om de stap te maken.

1.     Naamsbekendheid vergroten

Door je werkkleding te laten borduren, herkent iedereen gelijk jouw bedrijf en haar medewerkers. Wist je dat bekendere merken meer vertrouwen opwekken? Dit bleek uit een studie naar consumentenpsychologie. Maak daarom van elke gelegenheid gebruik om het logo van jouw bedrijf naar voren te laten komen.

2.     Het uitstralen van professionaliteit

Zorg voor gezag en aanzien door te kiezen voor hoge kwaliteit uniformen, die voorzien zijn van duurzame bedrukkingen.

3.     Creëer het teamgevoel

Wanneer jouw medewerkers hun uniform aantrekken, worden zij onderdeel van het bedrijf, onderdeel van een groter geheel. Dit geeft het gevoel erbij te horen.

Werkkleding laten borduren?

Mogelijkheden

Naast het borduren van de werkkleding, bieden we ook ander type bedrukkingen. We bieden je graag alle mogelijkheden aan.

Transferdruk

De keuze voor een transferdruk komt meestal tot stand vanwege het voordeligere prijskaartje. Bij een transferdruk maken we gebruik van hitte om de kleding te bedrukken. Een voordeligere oplossing, die helaas wel minder lang meegaat.

Borduren

Borduren is de meest duurzame bedrukking, omdat hij door het gebruik en vele malen wassen niet wegslijt. Geborduurde bedrijfskleding geeft erkenning. Borduren is wel wat prijziger, maar gaat ook het langst mee.

‘Ready’ emblemen

Beschik jij al over emblemen van jouw logo dan kunnen we ook bestaande emblemen op de kleding aanbrengen. Ook deze oplossing is bestendig en duurzaam.

Werkkleding laten borduren door Vendrig

Maar hoe gaat dit nou eigenlijk in zijn werk? Of je nou een bestaande of een nieuwe klant van Vendrig bent, we verzoeken je te allen tijde om ons offerteformulier in te vullen. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen zal een medewerker van de betreffende afdeling contact met je opnemen. Dit alles is geheel vrijblijvend. We hebben over en weer contact over de diverse mogelijkheden wat betreft het borduren.

Wist je dat Vendrig een periodieke service op locatie aanbiedt? Elke week komt een van onze vaste chauffeurs bij je langs met schone werkkleding. Alle vuile kleding nemen we mee ter reiniging en onderhoud. Indien gewenst vervangen we periodiek sanitaire of vloerhygiëneproducten.

Een begroting biedt inzicht

Ben je nou benieuwd wat het kost om de kleding binnen jouw bedrijf te laten voorzien van geborduurde logo’s? Vraag nu een vrijblijvende offerte bij ons op en een van onze specialisten neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

We gaan zorgvuldig met je bedrijfsgegevens om. Zie je liever af van ons aanbod, dan archiveren we de gegevens. Lees voor meer info onze privacy policy.