Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Wij verzorgen representatieve bedrijfskleding voor diverse dealers en schadeherstelbedrijven. We hebben een uitgebreide kledingcollectie die zowel monteurs als baliemedewerkers de juiste uitstraling geven.

Erkende BOVAG-leden kunnen officiële BOVAG-kleding huren en kopen bij Vendrig.

Onze partners:
Bosch Car Service,
AutoCrew & BOVAG

De merkdealers

Steeds meer merkdealers kiezen voor het gemak, de veiligheid en de zichtbaarheid van Vendrig. Grote dealers van A-merken zoals Mercedes Benz en Opel maken gebruik van de verfrissige bedrijfskleding van Vendrig. Automonteur kleding nodig? Kies Vendrig en geniet van de voordelen:

  • Ten eerste biedt garage kleding bescherming tegen fysieke gevaren en vuil in de werkplaats. Denk hierbij aan hete motoronderdelen, chemische stoffen en olie.
  • Hoge kwaliteit werkkleding weerstaat dergelijke uitdagingen beter, vermindert het risico op verwondingen en zorgt ervoor dat monteurs zich veilig en comfortabel voelen tijdens hun werk.
  • Daarnaast draagt mooie werkkleding bij aan een professionele uitstraling. Klanten zien monteurs als experts, wat vertrouwen wekt. Dit aspect is vooral belangrijk in een branche waar klanttevredenheid en professionaliteit hand in hand gaan.

Voor automonteurs speelt werkkleding een cruciale rol in hun dagelijkse taken. Zo draagt kwalitatieve werkkleding bij aan zowel veiligheid als professionaliteit in de automonteursbranche.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Herkenning en erkenning met Bosch Car Service

Vendrig verzorgt de bedrijfskleding in naam van Bosch Car Service. Huur de kleding voordelig bij ons en verzeker jezelf van een aantal forse voordelen.

Wanneer je medewerkers werkkleding van Bosch Car Service dragen, zorgt dit voor herkenning en erkenning. Het gevoel van eenheid die de teamgeest en prestaties positief beïnvloedt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Vakkundigheid en betrouwbaarheid met AutoCrew

Vendrig zorgt als officieel leverancier van AutoCrew dat deze kleding gedurende de draagtijd niets inboet op uitstraling en herkenning.

Huur de kleding bij Vendrig, dan ben je verzekerd van een aantal forse voordelen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Garage kleding op maat

Ontdek de juiste werkkleding voor jouw bedrijf. We hebben onze werkprocessen zo ingericht, zodat we jou razendsnel kunnen bedienen. Je krijgt een van onze vaste accountmanagers toegewezen die jouw bedrijf begeleidt door alle processen. Bij Vendrig maken we het je graag gemakkelijk, door alles tot in de puntjes voor je te regelen. Nadat de samenwerking is opgestart blijft de accountmanager jouw vaste aanspreekpunt. Daarnaast kan je veel direct zelf regelen via Mijn Vendrig.
Stap 1: aanschaf

Passervice bij jou op locatie

Kies uit beschermende, comfortabele en duurzame kleding. Indien gewenst met bedrijfslogo of bijbehorend schoeisel.
Aanschaf & advies
Stap 2: onderhoud

Periodiek brengen & halen

We hebben een eigen wagenpark verspreid door Nederland. Onze chauffeurs komen getrouw bij je langs. Altijd een bekend gezicht aan de deur!
Onderhoudsservice
Stap 3. beheer

Alles in één oogopslag

Met ons slimme beheersysteem hebben we altijd voldoende op voorraad. Log in op Mijn Vendrig om de voorraad te beheren en uit te breiden.
Over Mijn Vendrig

Werkkleding garage met logo

Als automonteur kom je veel in aanraking met oliën en andere vloeistoffen. Dit leidt al snel tot een vuile overall en vieze handen. Desondanks kan je met gepaste bedrijfskleding de nodige autoriteit uitstralen, die de betrouwbaarheid van het bedrijf doet verhogen. Het is daarnaast direct voor de klant duidelijk wie onderdeel van het bedrijf is en wie niet. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de plaatsing van het logo, zoals bedrukken of borduren. Dankzij ons handige online tool Mijn Vendrig beheer je in een oogopslag al jouw werkkleding en breid je deze met een klik uit.

Soorten garage kleding

Overalls

Ben je werkzaam in een garage, dan is de kans groot dat je in een onverwarmde omgeving werkt en veel in aanraking komt met olie, vet en andere vloeistoffen. Garage kleding kenmerkt zich dan ook door de stevige materialen die bestand zijn tegen deze stoffen. De materialen bieden je bescherming en zijn makkelijk wasbaar (alhoewel jij je daar geen zorgen over hoeft te maken, want dat verzorgt Vendrig voor jou). Het meest passende kledingstuk in een garage is een werkoverall, waarmee je volledig bedekt, beschermd en warm gekleed bent.

Amerikaanse overalls

Een variant op de normale overall is de Amerikaanse overall. Herkenbaar hieraan zijn de bretels aan bovenzijde, waardoor je armen hun bewegingsvrijheid behouden. Een Amerikaanse overall trek je gemakkelijk uit en aan. Dit maakt de overall een ideale keuze tijdens de seizoenswisselingen, wanneer het weer erg wisselend is. Draag bijvoorbeeld een t-shirt of thermoshirt onder je Amerikaanse overall en zorg voor extra lagen: een trui met een werkjas.

Werkbroeken

Wil je geen volledige bedekking van je lichaam, dan kan je ook altijd kiezen voor een losse werkbroek. Het voordeel hiervan is dat je je bovenkleding zelf uitkiest, in tegenstelling tot een werkoverall. Een werkbroek bestaat uit extra veel zakken, waar je je gereedschap in kwijt kunt. Extra zakken kunnen ook los op de werkbroek zitten, zodat scherp gereedschap niet in je dijen steken. Een ander voordeel is dat een garage werkbroek bestaat uit kniezakken voor kniebeschermers. Dit maakt het werk op knieën een stuk aangenamer.

Werkjassen

Garages worden meestal niet (volledig) verwarmd, vanwege inrijdend verkeer op de werkplaats. Daarom is het extra fijn om over een warme werkjas te beschikken. Naast het warmhouden van je torso, biedt een werkjas de nodige bescherming van je armen, aangezien deze lichaamsdelen het meest in contact komen met chemische vloeistoffen, elektrische apparaten en hitte. Voor het hoogste draagcomfort raden we je een combinatie van een Amerikaanse overall met een werkjas van een van onze bekende merken aan.

Veilig werken als monteur aan elektrische auto’s

Nu iedereen overstapt van benzine naar elektrische auto’s, verandert er een hoop voor automonteurs. November 2023 telde Nederland maar liefst 427.804 volledig elektrische auto’s. Dit betekent dat de wettelijke kledingvoorschriften voor automonteurs veranderen. Zo is het dragen van antistatische kleding echt een must geworden voor elektrische automonteurs. Dit helpt om veilig te blijven bij het werken aan elektrische auto’s, want je wilt geen last hebben van statische schokken.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig