Wij verzorgen representatieve bedrijfskleding voor diverse dealers en schadeherstelbedrijven. We hebben een uitgebreide kledingcollectie die zowel monteurs als baliemedewerkers de juiste uitstraling geven.

Erkende BOVAG-leden kunnen officiële BOVAG-kleding huren en kopen bij Vendrig.

Onze partners: AutoCrew, Bosch Car Service, BOVAG en Focwa.

De merkdealers

Steeds meer merkdealers kiezen voor het gemak, de veiligheid en de zichtbaarheid van Vendrig. Grote dealers van A-merken zoals Mercedes Benz en Opel maken gebruik van de verfrissige bedrijfskleding van Vendrig. Automonteurkleding nodig? Kies voor Vendrig.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Modern en beschermd met FOCWA

FOCWA-kleding heeft een moderne uitstraling met een perfecte pasvorm. De kleding voldoet aan alle veiligheidseisen en biedt bescherming bij de veelvoorkomende werkzaamheden.

De kleding is solide en zal haar representatieve uitstraling behouden, mits dit professioneel bij Vendrig gebeurt. FOCWA-kleding is voordelig te huren, maar ook aan te schaffen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Herkenning en erkenning met Bosch Car Service

Vendrig verzorgt de bedrijfskleding in naam van Bosch Car Service. Huur de kleding voordelig bij ons en verzeker jezelf van een aantal forse voordelen.

Wanneer je medewerkers werkkleding van Bosch Car Service dragen, zorgt dit voor herkenning en erkenning. Het gevoel van eenheid die de teamgeest en prestaties positief beïnvloedt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Vakkundigheid en betrouwbaarheid met AutoCrew

Vendrig zorgt als officieel leverancier van AutoCrew dat deze kleding gedurende de draagtijd niets inboet op uitstraling en herkenning.

Huur de kleding bij Vendrig, dan ben je verzekerd van een aantal forse voordelen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: aanschaf

Passervice bij jou op locatie

Kies uit beschermende, comfortabele en duurzame kleding. Indien gewenst met bedrijfslogo of bijbehorend schoeisel.
Aanschaf & advies
Stap 2: onderhoud

Periodiek brengen & halen

We hebben een eigen wagenpark verspreid door Nederland. Onze chauffeurs komen getrouw bij je langs. Altijd een bekend gezicht aan de deur!
Onderhoudsservice
Stap 3. beheer

Alles in één oogopslag

Met ons slimme beheersysteem hebben we altijd voldoende op voorraad. Log in op Mijn Vendrig om de voorraad te beheren en uit te breiden.
Over Mijn Vendrig
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig