Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig is de expert op het gebied van bedrijfskleding van hoge kwaliteit. Gevestigd in IJsselstein, bieden wij onze brede service aan door heel Nederland en een stukje België. Of je nu bedrijfskleding wilt aanschaffen of huren, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij zorgen voor het onderhoud en beheer van de bedrijfskleding. Maak nu gebruik van onze snelle en efficiënte levering!

 

Offerte aanvragen

Representatief
voor jouw bedrijf
in Enschede

Bedrijfskleding Enschede

Ben je op zoek naar bedrijfskleding in Enschede? Bij Vendrig zorgen we voor een fijne selectie, specifiek afgestemd op de wensen van jouw branche. We komen langs met verschillende maten, zodat alle medewerkers direct kunnen passen. Samen maken we afspraken over het bedrukken of borduren van de bedrijfskleding en zorgen we voor een juiste oplage die perfect op de omvang van jouw bedrijf aansluit.

Bedrijfskleding voor elke branche

Of je nu werkzaam bent in de metaal-, proces- of voedingsmiddelenindustrie, wij hebben bedrijfskleding die perfect aansluit bij jouw bedrijf. We bieden een breed assortiment aan bedrijfskleding, variërend van reflecterende, antistatische tot HACCP-proof kleding, allemaal verkrijgbaar in diverse kleuren en met gepaste afwerking. Onze Certex- en RABC-certificering borgt de kwaliteit en veiligheid van onze kleding. Ook zorgen we voor voldoende binnenzakken, genormeerde werkkleding en bijpassende veiligheidsschoenen.

Werkkleding Enschede met of zonder logo

Vooral bij beroepen die goed zichtbaar zijn is het van belang dat de bedrijfskleding professionaliteit uitstraalt. Dit behaal je door een logo te laten bedrukken of borduren. Vergroot direct je naamsbekendheid bij elk moment van blootstelling. Handig bij openbare beroepen of wanneer je regelmatig de deuren van het bedrijf opent voor bezoekers.

In het online beheersysteem ‘Mijn Vendrig’ heb je een goed overzicht van jouw complete kledingkast. Je bestelt hier gemakkelijk een extra kledingset, compleet in stijl en ontwerp van je huidige bedrijfskleding. Heb je kleding met logo laten bedrukken? Dan wordt dit automatisch meegenomen bij een nieuwe set.

De 5 van Vendrig

Vendrig werkt verfrissig. Dit doen we door het volgende te beloven:

  1. Bedrijfskleding dient veilig, beschermend maar ook stijlvol te zijn
  2. De juiste bedrijfskleding ziet er representatief
  3. Het ontwerp van de bedrijfskleding is in lijn met hygiëne-voorschriften
  4. Krijg inzage in jouw kledingportefeuille door in te loggen op Mijn Vendrig
  5. Vendrig is jouw vertrouwde partner sinds 1960

Lees meer over Vendrig.

Kom in contact

Vendrig’s Full Service

Wist je dat onze service niet stopt bij de aanschaf, het onderhoud en het beheer van werkkleding? We komen je graag tegemoet in de vorm van sanitaire voorzieningen en hygiënische vloerproducten, zoals schoon– en droogloopmatten. Dit noemen we onze Full Service. En dit alles vervangen we periodiek bij jou op locatie. Benieuwd naar meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met John

John Strik
Accountmanager Vendrig