Vendrig verzorgt een volledige sanitaire dienstverlening. Na een duidelijke inventarisatie van de huidige situatie en je wensen brengen we een advies uit. Samen kiezen we de best passende oplossing bestaande uit producten als een handdoekdispenser, een handdoekrol, handzeepautomaten, handdoekautomaten, toiletrolhouders en damesverbandcontainers.

“Wij hebben van bepaalde producten handige videotutorials voor je gemaakt die uitleggen hoe deze werken. Handdoekautomaat Paul, met een automatische terugtrekking van de handdoekrol. Handdoekautomaat John, met een transparante opvangbak voor de vuile rol. Damesverbandcontainer Celine.”

Een hygiënische wc: wel zo prettig.

Momentje voor jezelf

Vendrig verzorgt een volledige sanitaire dienstverlening met producten als handdoekdispensers, handdoekrollen, handzeepautomaten, handdoekautomaten, toiletrolhouders en damesverbandcontainers.
De automaten worden professioneel geïnstalleerd en regelmatig onderhouden. De verbruiksartikelen worden op tijd vervangen. Kortom, je bent altijd verzekerd van een schoon en prettig toilet.

Altijd een fris toilet

Een schoon toilet verhoogt de hygiëne.
Minder kans op besmetting verlaagt het ziekteverzuim.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig