Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Wil je jouw complete bedrijf voorzien van droogloopmatten? Bij Vendrig laat je jouw droogloopmatten op maat maken, eventueel voorzien van een bedrijfslogo. Iedere week komt er een bekend gezicht langs om de droogloopmatten te vervangen. Naast droogloopmatten bieden we ook andere services aan, zoals bedrijfskleding of hygiëneproducten. Ook deze services nemen we mee in de periodieke vervanging.

  • Complete ontzorging met onze was- en huurservice
  • Beheer van werkkleding, sanitaire voorzieningen en hygiëneproducten op één plek
  • Aanschaf, beheer en onderhoud van al jouw droogloopmatten
Ontvang jouw klanten op professionele wijze

Droogloopmat schoonmaken

Huur je jouw droogloopmatten bij Vendrig, dan hoef je nooit meer je eigen droogloopmatten te reinigen. Wij doen dit namelijk voor jou op professionele wijze. Dit is onderdeel van onze wasservice. Onderhoud de droogloopmatten door ze regelmatig te stofzuigen. Door ons regelmatige onderhoud krijgt hardnekkig vuil geen kans en blijft deze veilig en representatief op zijn plek!

Droogloopmat op maat

Een professionele indruk maak je met strakke droogloopmatten op maat, met jouw bedrijfslogo bedrukt. Voor de bestelling van de juiste droogloopmatten gaan we in overleg. Dit kan telefonisch of op locatie. Met de juiste maten, wensen en het bedrijfslogo maken we een eerste ontwerp. Indien het ontwerp goedgekeurd is zorgen wij ervoor dat alle droogloopmatten met het juiste formaat gemaakt worden.

Kom in contact

Benieuwd naar onze service?

Vraag nu een vrijblijvende offerte op voor meer informatie.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig