Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Zodra je de juiste fullservice partner gevonden hebt, is werkkleding ineens geen kopzorg meer. Vendrig biedt de beste oplossing voor werkkleding om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Door je werkkleding aan één betrouwbare partner over te laten, kun jij je in volledige gemoedsrust concentreren op je kernactiviteiten.

Benieuwd wat Vendrig voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvende offerte op.

Gezondheid, comfort en veiligheid op het werk zijn prioriteit nummer één.
Stap 1. Aanschaf

Een antwoord op elke werkkledingvraag

Ons aanbod is ruim. Heel ruim. Ruimer dan bij elke andere aanbieder. Dus wat je ook nodig hebt, met welke twist dan ook. Wij zijn de partner die je zoekt.
Stap 2. Onderhoud

Schoon, schoon of schoon?

Bedrijfskleding wassen? Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze. De kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding is altijd gegarandeerd. O ja, we halen en brengen, dat scheelt weer tijd en moeite en rekening-houden-met.
Stap 3. Beheer

Vendrig als persoonlijk stylist

Natuurlijk kun je zelf al je kleding opslaan, schikken en verdelen. Met hetzelfde gemak laat je het door ons doen. Wij zorgen dat niemand in zijn hemd komt te staan, maar dat je ook niet omkomt in de bedrijfskleding.

Werkkleding borduren

Wanneer je werkkleding laat borduren bij Vendrig, kies je voor een duurzame en langdurige opdruk. Borduren staat synoniem voor kwaliteit en zorgt voor een degelijke uitstraling van de kleding. Een extra voordeel is dat wij zowel borduur- als drukpatronen opslaan in ons systeem. Dit betekent dat bij toekomstige bestellingen, de details van eerdere ontwerpen automatisch toegepast worden, wat tijd en moeite bespaart. Zo zorgt Vendrig voor consistentie in de uitstraling van jouw werkkleding.

Werkkleding bedrukken

Bedrukken van werkkleding biedt een eenvoudige manier om jouw bedrijfslogo zichtbaar te maken. Bij Vendrig beschikken we over diverse drukmogelijkheden, niet alleen voor kleding, maar ook voor accessoires. Dit verhoogt de herkenbaarheid van jouw merk. Daarnaast bieden we de optie om werkkleding te voorzien van slogans of andere opvallende teksten. Dit versterkt de merkidentiteit, ziet er professioneel uit en maakt het personeel herkenbaar.

Reflecterende werkkleding

Reflecterende werkkleding speelt een cruciale rol in veiligheid en bescherming op de werkvloer. Bij Vendrig bieden we high visibility werkkleding die voldoet aan de EN ISO 20471-norm, een garantie voor zichtbaarheid en veiligheid onder alle omstandigheden. We werken samen met toonaangevende, erkende merken om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten te waarborgen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten toegang hebben tot werkkleding die niet alleen veilig is, maar ook duurzaam en comfortabel om te dragen.

 

Branches

Vendrig levert gespecialiseerde werkkleding voor diverse sectoren. Ons aanbod is divers en afgestemd op de specifieke behoeften van elke branche. We voorzien in werkkleding voor de automotive sector, waar duurzaamheid en bescherming tegen olie en vet centraal staan. In de maakindustrie bieden we kleding die zowel functioneel als comfortabel is, geschikt voor een productieomgeving. Voor de metaalsector is bescherming tegen hitte en vonken essentieel, daarom leveren we hittebestendige en veilige kleding.
In de on- en offshore sector richten we ons op werkkleding die bestand is tegen extreme weersomstandigheden en ruwe werkomgevingen. Voor de petrochemie leveren we kleding die bescherming biedt tegen chemische stoffen en brandgevaarlijke situaties. Ten slotte, in de voedingsmiddelenindustrie, zorgen we voor hygiënische en makkelijk te reinigen werkkleding, essentieel voor voedselveiligheid. Elk van deze sectoren vereist een unieke benadering, en Vendrig biedt de expertise om hieraan te voldoen.

Werkkleding in huisstijl

Werkkleding in de huisstijl van jouw bedrijf hoeft niet altijd een logo te bevatten. Een herkenbare kleur of een specifiek ontwerp kan net zo effectief zijn. Bij Vendrig begrijpen we het belang van een professionele uitstraling. Daarom bieden we advies op maat om werkkleding naadloos aan te laten sluiten bij jouw huisstijl. Dit versterkt niet alleen de merkidentiteit, maar zorgt ook voor uniformiteit en herkenbaarheid binnen het team. Ons doel is om samen met jou werkkleding te creëren die past bij de visie en uitstraling van jouw bedrijf. 

Professionele reiniging van werkkleding

Sinds 1960 staat Vendrig bekend om grondige reiniging van werkkleding. We hebben uitgebreide ervaring met het behandelen van complexe vlekken, waaronder olie- en vetvlekken, voedselvlekken en vlekken veroorzaakt door chemische stoffen. Onze expertise gaat verder dan het verwijderen van eenvoudige grasvlekken. Tijdens het reinigingsproces controleren we zorgvuldig elk kledingstuk en voeren we indien nodig direct kleine reparaties uit. Dit zorgt ervoor dat de werkkleding niet alleen schoon, maar ook functioneel en duurzaam blijft. Bij Vendrig garanderen we een professionele aanpak voor de verzorging van jouw werkkleding.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig