Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Met een mat met logo kun je tegenwoordig veel meer dan enkel het schoonhouden van je bedrijfsvloeren. Met een bedrukte deurmat maak je een geweldige eerste indruk – een echte binnenkomer. Laat je volledig ontzorgen door onze mattenservice: we komen wekelijks bij je langs met schone matten!Offerte aanvragen

Een verzorgd & strak interieur

3 voordelen van logomatten

1.     Vang de blikken van je bezoekers, letterlijk

Mensen kijken regelmatig naar de grond om te navigeren en obstakels te vermijden. Dit maakt een mat met logo op de vloer tot een effectieve manier om aandacht te trekken en de zichtbaarheid van je merk te vergroten. Maak van een routineuze handeling een marketingmoment.

2.     De branding van jouw bedrijf

Branding gaat verder dan een website of brochure. In veel gevallen is de entree het eerste contactpunt met een bedrijf en een logo-mat zorgt ervoor dat dit contactpunt meteen een sterk merkbeeld overbrengt. Het is een subtiele, maar effectieve, manier om je merk onder de aandacht te brengen.

3.     Function over form

Een bedrukte mat is niet alleen een marketingtool, maar vervult ook zijn basisfunctie: het houden van een schone entree. Om een mat functioneel te maken in een bedrijf, kies je voor een type dat past bij de specifieke behoeften van de omgeving. Denk aan een antislipmat bij de ingang, om ongevallen te voorkomen.

Laat de mat bedrukken met veiligheidsinstructies of routeaanwijzingen om de navigatie binnen het bedrijf te vergemakkelijken. Door de juiste materialen en eigenschappen te kiezen, wordt de mat niet alleen een brandingtool, maar ook een praktisch hulpmiddel dat bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie.

In 5 stappen nieuwe matten

1.     Word klant of neem contact op met jouw accountmanager

Je reis naar op maat gemaakte matten begint hier. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact op met je accountmanager. We staan klaar om aan je wensen te voldoen.

2.     Bepaal om hoeveel matten het gaat

Hoeveel matten heb je nodig? En waar komen ze te liggen? Deze informatie helpt ons om je het beste advies te geven voor jouw specifieke behoeften.

3.     Kom samen tot een ontwerp en de juiste maten

Nu gaan we creatief aan de slag. Samen kiezen we kleuren, designs en de exacte maten. We zorgen dat de matten naadloos aansluiten op jouw branding en ruimte.

4.     We brengen de matten bij jou

Na goedkeuring van het ontwerp regelen we de productie en levering. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat de matten veilig en op tijd bij jou op locatie aankomen.

5.     Sit back & relax

Eenmaal geïnstalleerd, kun je ontspannen. Geniet van je nieuwe, functionele en stijlvolle matten die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch. Bovendien komen we wekelijks bij je langs met schone matten!

Kenmerken van een goede bedrijfsmat

Een blikvanger van een bedrijfsmat zorgt voor directe aandacht zodra iemand het gebouw of een ruimte betreedt. Een eerste indruk maak je maar één keer. En het versterkt direct je merkidentiteit.
Een eerste indruk bestaat niet enkel uit het ontwerp van de mat, maar ook door het aanzicht van een strakke, schone mat. Maar geen zorgen, wij zorgen dat er altijd een gereinigde mat voor de deur ligt!
Naast een mooie, strakke mat vangt een hoge kwalitetsmat natuurlijk vuil en vocht op, wat bijdraagt aan een hygiënische omgeving. Dit is niet alleen prettig voor je bezoekers, maar ook voor het personeel.
De mat is in proportie en moet goed passen in de ruimte waar hij ligt. Te groot kan schreeuwerig overkomen. Te klein kan zowel esthetisch als functioneel de plank misslaan.

Veelgestelde vragen

Wat kost jullie mattenservice?

We hebben geen vaste prijzen voor onze mattenservice, omdat de afspraken per klant weer anders zijn. Het is volledig afhankelijk van de hoeveelheid matten die benodigd zijn, of deze bedrukt moeten worden en hoe vaak je wil dat we ze voor je reinigen.

Hoe vaak worden de matten gereinigd of vervangen?

Over het algemeen komen we op tweewekelijkse basis bij onze klanten langs met schone schoonloopmatten. Voor bestaande klanten nemen we tevens gereinigde werkkleding mee. We brengen de gereinigde matten en nemen gelijk de vieze matten met ons mee ter reiniging.

Gaat het om binnen- of buitenmatten?

In principe is alles mogelijk. We kunnen met je meekijken wat interessante punten zijn voor een schoonloopmat en hoe deze te bedrukken om ze zo efficiënt mogelijk in te schakelen. Vaak kijken we eerst wat functionele plekken zijn voor droogloopmatten en geven we daarna invulling aan het ontwerp of de bijkomende functie.

Kom in contact

Vertrouw op Vendrig’s Full Service

Vendrig is al ruim 60 jaar een bekende partij in de aanschaf en onderhoud van bedrijfskleding. We komen wekelijks bij je langs met gereinigde werkkleding. In het verlengde verzorgen we ook sanitaire voorzieningen en producten om de vloerhygiëne hoog te houden. Benieuwd naar alle mogelijkheden van onze Full Service? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op en kom in contact met een van onze accountmanagers.

.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig