Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Een pluisvrije doek tilt je schoonmaakroutine naar een hoger niveau. Bij Vendrig begrijpen we dat een efficiënte reiniging begint met het juiste materiaal. Kies voor onze pluisvrije doeken, en zeg vaarwel tegen achtergebleven vezels en stofdeeltjes op je oppervlakken.

Nooit zonder schone doeken dankzij Vendrig

Wat is een pluisvrije doek?

Een pluisvrije doek is speciaal ontworpen om geen vezels of pluisjes achter te laten tijdens het schoonmaken. Dit is essentieel voor oppervlakken waar zelfs het kleinste beetje achtergebleven materiaal een probleem kan vormen, zoals bij elektronica, laboratoriumapparatuur of optische lenzen.

Meestal gemaakt van microvezel of andere synthetische materialen, biedt een pluisvrije doek een effectieve en veilige manier om diverse oppervlakken te reinigen. Het is een onmisbaar item in omgevingen waar hygiëne en precisie hoog in het vaandel staan.

Veelzijdige toepassingen van de pluisvrije doek

Of je nu glas, roestvrijstaal of gevoelige apparatuur moet schoonmaken: een pluisvrije doek is de oplossing. Deze doeken zijn zacht genoeg voor kwetsbare materialen en krachtig genoeg om vuil en vlekken aan te pakken.

Duurzaam en kosteneffectief

Investeren in kwalitatieve pluisvrije doeken betekent langetermijnbesparingen voor je bedrijf. Ze zijn wasbaar en herbruikbaar, waardoor je minder frequent nieuwe hoeft aan te schaffen. Dat is zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu.

Kies voor de complete service van Vendrig

Vendrig gaat verder dan het leveren van pluisvrije doeken. Als Full Service leverancier zorgen we voor de aanschaf, het onderhoud en het beheer van al je werkkleding, vloerhygiëne & sanitaire voorzieningen. Profiteer van onze periodieke service en houd je focus op wat echt telt: jouw bedrijf.

Vendrig heeft een poetsdoekenplan, informeer vrijblijvend naar de opties.
Poetsdoeken zijn tot 50% groter dan andere doeken.
Onze poetsdoeken kunnen ruime hoeveelheden inkt- en olieresten opnemen.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig