Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig biedt veilige en comfortabele bedrijfskleding voor de industriële omgeving: of het nu om las- en slijpwerk gaat, productie of om chemicaliën en zuren. We verzorgen veiligheidskleding voor metaalbedrijven, gieterijen en onder andere plaatbewerkers.

Al deze subbranches hebben specifieke wensen en mogelijk afwijkende regelgeving.

Vendrig biedt werkkleding voor de hele branche.

Wij spreken bedrijfsstaal

Vendrig is trotse partner van Koninklijke Metaalunie. Hier zijn talloos veel metaalbedrijven bij aangesloten. Doordat we nauw samenwerken, hebben we een nog beter beeld van de behoeften op de werkvloer. Dit zijn behoeftes die alsmaar in ontwikkeling zijn. Kijk alleen maar naar het aantal branches met een toenemende behoefte aan vlamvertragende kleding. Zeker in deze branche geldt dat verandering alsmaar plaatsvindt en wij willen niet achter de feiten aanlopen.

Vaak liggen de werkzaamheden intern bij bedrijven in de metaalindustrie zelfs al ver van elkaar vandaan. De ene functie stelt andere eisen aan veiligheidskleding dan de andere. Laskleding moet bijvoorbeeld vlamvertragend zijn. De zorg hiervoor is voor een bedrijf niet te behappen. De omvang en het regelwerk verlangen eigenlijk om een volledige functie.

Vendrig neemt het volledige proces uit handen. Nadat we de juiste kleding hebben gevonden en gepersonaliseerd, dragen we zorg voor de voorraad zonder de regels en de eisen uit het oog te verliezen. Sterker nog: via MijnVendrig kun je precies zien waar alle kleding is en wat de status ervan is.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: aanschaf

Passervice bij jou op locatie

Kies uit beschermende, comfortabele en duurzame kleding. Indien gewenst met bedrijfslogo of bijbehorend schoeisel.
Aanschaf & advies
Stap 2: onderhoud

Periodiek brengen & halen

We hebben een eigen wagenpark verspreid door Nederland. Onze chauffeurs komen getrouw bij je langs. Altijd een bekend gezicht aan de deur!
Onderhoudsservice
Stap 3. beheer

Alles in één oogopslag

Met ons slimme beheersysteem hebben we altijd voldoende op voorraad. Log in op Mijn Vendrig om de voorraad te beheren en uit te breiden.
Over Mijn Vendrig
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig