Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig begon oorspronkelijk als een wasserij waar we zorgen voor het onderhoud van werkkleding, een dienst die we nog steeds aanbieden, inclusief de verkoop of verhuur van de kleding. Omdat we toch wekelijks op locatie zijn om schone kleding te leveren, hebben we ons aanbod uitgebreid met sanitaire diensten, waaronder toiletborstels. We regelen de levering, periodieke vervanging én het onderhoud van deze essentiële sanitaire voorzieningen, om je volledig te ontzorgen.

Wekelijkse navulling op locatie

Bedrijfsvriendelijke toiletborstels

Onze bedrijfsvriendelijke toiletborstels zijn gemaakt van gehard kunststof, waardoor ze van duurzame kwaliteit zijn. Dit is met name van belang in het bedrijfsleven, waar sanitaire producten sneller onderhevig zijn aan slijtage. De toiletborstel is gemakkelijk in gebruik en bovendien niet direct zichtbaar.

Installatie

Vendrig zorgt voor een professionele levering en installatie van de toiletborstels, die klaar voor gebruik worden geleverd.

Vervanging

Is de borstel versleten? Maak je geen zorgen, wij zorgen voor een snelle en efficiënte vervanging, zodat je altijd over een functionele borstel beschikt. We maken hierover vooraf duidelijke afspraken.

Full Service

Bij Vendrig nemen we de complete zorg voor bedrijfskleding en sanitaire voorzieningen uit handen. Onze wasserij zorgt altijd voor frisse bedrijfskleding. Met iedere levering van schone bedrijfskleding door Vendrig, ervaar je de professionaliteit en netheid. We gaan verder dan alleen kleding: we zorgen dat de sanitaire ruimtes in jouw bedrijf goed zijn uitgerust, waardoor werknemers en klanten altijd een prettige en hygiënische ervaring hebben.

Soorten toiletborstels

  • Witte toiletborstel: Bij Vendrig bieden we één type toiletborstel aan, beschikbaar in twee verschillende kleuren. Kies voor klassiek wit voor een gevoel van reinheid en optimale hygiëne.
  • Zwarte toiletborstel: Naast wit bieden we dezelfde borstel in het zwart aan, voor een modernere uitstraling. Combineer de zwarte borstel met de rest van de RVS-look-lijn van Vendrig, voor de mooiste combinatie.

 

Kom in contact

Ontdek onze op maat gemaakte dienstverlening

Elke branche en elk bedrijf is uniek. Daarom passen we onze dienstverlening altijd aan op de specifieke behoeften van onze klanten. Om een indruk te krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen, nodigen we je uit om vrijblijvend contact op te nemen. Vul nu het offerteformulier in voor een snelle reactie binnen één werkdag. Voelt het goed? Dan plannen we een afspraak met je in, bij jou of bij ons op locatie.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig