Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Luchtverfrisser Freddie

Met een instelbare timer.
Gemaakt van duurzaam kunststof.
Ook beschikbaar in moderne RVS-look.
Luchtverfrisser Freddie biedt een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Kies tussen een strakke witte afwerking of een moderne RVS-look. Deze luchtverfrisser, vervaardigd uit duurzaam kunststof, combineert kwaliteit met een elegante uitstraling. De vulling werkt met handige spuitbusjes, eenvoudig te vervangen en efficiënt in gebruik. Dankzij de instelbare timer regel je zelf de frequentie van verfrissing. Met afmetingen van 11,5 cm breed, 20 cm hoog en 8,6 cm diep, past Freddie perfect in elke ruimte, groot of klein.

 

Bel 030 212 30 00 Offerte aanvragen

Ontdek Luchtverfrisser Freddie, de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Verkrijgbaar in twee varianten, past deze compacte luchtverfrisser naadloos in elke ruimte. De verfrisser vullen we na met een van de zeven verleidelijke geuren, van Apple Zest tot Warm Sandalwood, om elke omgeving te verrijken. Met de gebruiksvriendelijke, instelbare timer en onze uitgebreide service, waaronder regelmatige controle en onderhoud, biedt Freddie niet alleen een frisse geur, maar ook een representatieve uitstraling.
Gebruiksvriendelijke,
instelbare timer

Leverbare geuren

Ontdek de ruime keuze aan geuren voor de Luchtverfrisser Freddie.

  • Apple Zest brengt een frisse, fruitige toets in je omgeving.
  • Blue Tonic verfrist met zijn heldere, aquatische aroma.
  • Vanilla Blossom voegt een zachte, zoete geur toe, perfect voor een ontspannen sfeer.
  • Green Tea zorgt voor sereniteit, als een subtiele noot die de ruimte verfrist.
  • Warm Sandalwood rondt het assortiment af met zijn diepe, houtachtige tonen, ideaal voor een luxueuze sfeer.

Voor elke stemming en ruimte is er een perfecte geur.

Onze service

Bij de aanschaf van Luchtverfrisser Freddie geniet je van onze Full Service. Afhankelijk van jouw behoeften bieden we 4-, 8- of 12-wekelijkse controles. Tijdens deze controle vervangen we het spuitbusje en zorgen we dat alles naar behoren functioneert. We stellen de luchtverfrisser nauwkeurig af voor een optimale werking. Ook vervangen we de batterijen op tijd, zodat je altijd kunt vertrouwen op jouw Freddie. Tenslotte controleren we of de dispenser er nog steeds representatief uitziet, zodat jouw ruimte altijd een professionele uitstraling behoudt.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig