Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

‘Ik kreeg stroom van je …’ Dat kan. Bij beweging komt warmte vrij en daarmee heb je een verhoogd risico dat je elektrisch geladen bent. Dat is niet erg, tenzij je in de maakindustrie werkt. In de chiptechnologie bijvoorbeeld, één zo’n schokje dat overslaat op een printplaat kan onoverkomelijke schade veroorzaken.

Vendrig verzorgt ESD-bedrijfskleding.

Schokwerend schoon

Een marktvoorbeeld omvat bedrijven zoals ASML. Zij zijn vaak afhankelijk van de productie van innovatieve bedrijven als New Ways en TBP Electronics. Dit gaat over strakke werkprocessen waarbij alles tot in het kleinste detail geregeld moet zijn. Werkkleding mag nooit een bedreiging zijn voor deze processen. Vendrig levert, verschoont en beheert ESD-bedrijfskleding. ESD staat voor electrostatic discharge.

Heel simpel: je kunt rennen, springen, duiken en weer opstaan, maar je raakt niet elektrisch geladen. Je kunt op die wijze dus ook niet de productie in gevaar brengen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Veiligheidswaarborging

Vendrig levert voor de maakindustrie antistatische kleding die de veiligheid van je medewerkers en je productie waarborgt. De genormeerde kleding van Vendrig voldoet aan alle eisen en regels zodat je je ook op het gebied van aansprakelijkheid geen zorgen hoeft te maken. Dat werkt wel zo lekker.

Goed om te weten: elke tiende wasbeurt meten we of de ESD-kleding nog voldoet aan haar eisen. Wij houden alles streng in de gaten, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Om een overzicht te bewaren van je bedrijfskleding krijg je toegang tot een persoonlijk domein op MijnVendrig.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: aanschaf

Passervice bij jou op locatie

Kies uit beschermende, comfortabele en duurzame kleding. Indien gewenst met bedrijfslogo of bijbehorend schoeisel.
Aanschaf & advies
Stap 2: onderhoud

Periodiek brengen & halen

We hebben een eigen wagenpark verspreid door Nederland. Onze chauffeurs komen getrouw bij je langs. Altijd een bekend gezicht aan de deur!
Onderhoudsservice
Stap 3. beheer

Alles in één oogopslag

Met ons slimme beheersysteem hebben we altijd voldoende op voorraad. Log in op Mijn Vendrig om de voorraad te beheren en uit te breiden.
Over Mijn Vendrig
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig