In de foodsector moet kleding altijd hygiënisch en vrij van risico’s zijn. Vendrig heeft drie reinigingsprocessen, waarvan er eentje eigenlijk vrijwel alleen voor de voedingsmiddelenindustrie gebruikt wordt.

Met het natwas-procedé ben je verzekerd van microbiologische kwaliteit en de veiligheid van je kleding.

Werken met voedsel vraagt om maximale hygiëne.

Hygiënisch en zonder risico’s

De wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne wordt voortdurend aangescherpt. De verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid ligt steeds meer bij de leverancier. Bovendien moet foodkleding voldoen aan de richtlijnen van de HACCP, waarin gesteld wordt dat gevaar voor besmetting vermeden moet worden.

Het is essentieel dat je hygiënisch en zonder risico’s kunt werken, zodat je verzekerd bent van de continuïteit van het productieproces. Vendrig levert om die redenen HACCP-kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Intens wit

Onze kledingcollectie is geschikt bevonden in onder andere IFS-, TESCO-, BRC- en HACCP-omgevingen. De kleding is zo ontworpen bacteriën buiten(spel) worden gezet. Aan comfort leveren we niets in. Uitstulpingen op de kleding worden vermeden om opeenhoping van bacteriën te vermijden. De polyester/katoenen foodkleding is standaard uitgevoerd in de kleur super-white. Deze helder witte kleur ontstaat doordat niet alleen het doek, maar ook de vezel wordt gekleurd.

Hierdoor krijgt de kleding een intens witte kleur die ook na intensief gebruik en vele malen reinigen behouden blijft. Na het wassen kan de kleding worden gesealed om de kans op overdracht van uit te sluiten.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: Aanschaf

Een antwoord op elke werkkledingvraag

Ons aanbod is ruim. Heel ruim. Ruimer dan bij elke andere aanbieder. Dus wat je ook nodig hebt, met welke twist dan ook. Wij zijn de partner die je zoekt.
Meer over aanschaf
Stap 2: Onderhoud

Schoon, schoon of schoon?

Bedrijfskleding wassen? Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze. De kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding is altijd gegarandeerd. O ja, we halen en brengen, dat scheelt weer tijd en moeite en rekening-houden-met.
Meer over onderhoud
Stap 3. Beheer

Vendrig ontzorgt je

Natuurlijk kun je zelf al je kleding opslaan, schikken en verdelen. Met hetzelfde gemak laat je het door ons doen. Wij zorgen dat niemand in zijn hemd komt te staan, maar dat je ook niet omkomt in de bedrijfskleding.
Meer over beheer
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Wim Verhoeff
Accountmanager Vendrig