Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?


Vendrig, gevestigd in IJsselstein, is dé specialist in het leveren van bedrijfskleding van superieure kwaliteit. Wij bieden was- en huurservices aan bedrijven deels in België, in heel Nederland en zelfs in Montfoort. Bij ons kun je werkkleding huren, kopen, laten onderhouden en op afstand beheren. Maak nu gebruik van onze vlotte en effectieve levering!Offerte aanvragen

✓ Aankoop & beheer
van werkkleding
te Montfoort

Bedrijfskleding geleverd in Montfoort

Vendrig is sinds 1960 een gerespecteerde bedrijfskledingwinkel. We begonnen ooit met poetsdoeken en zijn inmiddels een allesomvattende dienstverlener op het gebied van werkkleding. Ook voor sanitaire voorzieningen en vloerhygiëneproducten ben je bij ons aan het juiste adres. We bedienen alle sectoren met een zorgvuldig geselecteerd assortiment werkkleding, dat we meenemen bij een eerste bezoek aan jouw locatie in Montfoort. Medewerkers hebben dan direct de mogelijkheid om de werkkleding te passen.

Bedrijfskleding voor iedere branche

We zijn gespecialiseerd in werkkleding voor verschillende sectoren, zoals de metaalindustrie, procesindustrie en de voedingsmiddelenindustrie. Van reflecterende tot antistatische en HACCP-goedgekeurde werkkleding: alles is verkrijgbaar in diverse kleuren en met passende afwerking. Kies voor bedrijfskleding die perfect aansluit bij jouw bedrijf in Montfoort. Met onze Certex- en RABC-certificering ben je verzekerd van de kwaliteit en veiligheid van de kleding. Maak je outfit compleet met bijpassende veiligheidsschoenen!

Vanuit Montfoort online beheren

Eenvoudig inloggen op Mijn Vendrig geeft je een volledig beeld van de kledingvoorraad van je bedrijf. De voordelen van online beheer? Je kunt in een paar stappen een extra kledingset bestellen, zelfs vanuit Montfoort, geheel afgestemd op de branding van je bedrijf (logo, slogan, kleuren etc.). Bovendien krijg je een overzicht van alle kledingstukken die jouw bedrijf beheert en vind je alle facturen overzichtelijk terug.

Als je wilt dat jouw bedrijf professioneel overkomt, dan kan een bedrukking zorgen voor net dat beetje extra authenticiteit. Een bedrijfslogo kan vertrouwen opwekken bij potentiële klanten. Is jouw bedrijf regelmatig open voor nieuwe bezoekers of zijn jouw medewerkers vaak in het openbaar zichtbaar? Dan val je met een bedrijfslogo direct op.

De Vijf van Vendrig

Bij Vendrig hanteren we een verfrissige aanpak. Onze focus ligt op de volgende kernpunten:

  1. Bedrijfskleding moet in de eerste plaats beschermend zijn, maar mag zeker ook stijlvol zijn.
  2. Hoogwaardige bedrijfskleding draagt bij aan de representativiteit van je bedrijf.
  3. De werkkleding is ontworpen om aan alle hygiëne-eisen te voldoen.
  4. Met behulp van Mijn Vendrig heb je direct een overzicht van alle bedrijfskleding.
  5. Je betrouwbare partner sinds 1960, dat is Vendrig.

Lees meer over Vendrig.

 

Kom in contact

Vendrig’s Full Service

Wist je dat onze service niet ophoudt bij de aanschaf, het onderhoud en het beheer van werkkleding? We leveren ook sanitaire voorzieningen en hygiënische vloerproducten, zoals schoon– en droogloopmatten. Dit is onderdeel van onze Full Service. Deze producten leveren we periodiek schoon op locatie in Montfoort. Meer informatie? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan!

 

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig