Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?


Vendrig, gevestigd in IJsselstein, is dé autoriteit in het leveren van bedrijfskleding van topkwaliteit. Wij bieden was- en huurdiensten aan bedrijven in heel Nederland, een deel van België en uiteraard in Dongen. Bij ons kun je werkkleding kopen, huren, laten onderhouden en op afstand beheren. Profiteer nu van onze snelle en efficiënte levering!

 

Offerte aanvragen

Aanschaf en beheer
van bedrijfskleding
in Dongen

Bedrijfskleding geleverd in Dongen

Vendrig is sinds 1960 een gerenommeerde leverancier van bedrijfskleding. We zijn ooit begonnen met poetsdoeken en hebben ons ontwikkeld tot een uitgebreide dienstverlener in werkkleding. Ook voor sanitaire voorzieningen en vloerhygiëneproducten ben je bij ons aan het juiste adres. We bedienen alle sectoren met een zorgvuldig geselecteerd assortiment werkkleding, dat we meenemen bij een eerste bezoek aan jouw locatie in Dongen. Medewerkers kunnen de werkkleding dan direct passen.

Bedrijfskleding voor elke branche

We specialiseren ons in werkkleding voor diverse sectoren, waaronder de metaalindustrie, procesindustrie en voedingsmiddelenindustrie. Ons assortiment varieert van reflecterende tot antistatische en HACCP-goedgekeurde werkkleding, beschikbaar in verschillende kleuren en met de juiste afwerking. Kies voor bedrijfskleding die perfect aansluit bij jouw bedrijf in Dongen. Dankzij onze Certex- en RABC-certificering ben je gegarandeerd van de kwaliteit en veiligheid van de kleding. Maak de outfit van je medewerkers compleet met bijpassende veiligheidsschoenen!

Online beheer vanuit Dongen

Slechts enkele klikken zijn nodig om in te loggen op Mijn Vendrig en een compleet overzicht te krijgen van de kledingvoorraad van je bedrijf. De voordelen van online beheer? Je kunt snel en gemakkelijk een extra kledingset bestellen, zelfs vanuit Dongen, volledig afgestemd op de branding van je bedrijf (logo, slogan, kleuren etc.). Daarnaast krijg je een overzicht van alle kledingstukken die jouw bedrijf beheert en kun je alle facturen met één klik bekijken.

Het professioneel overkomen van jouw bedrijf versterk je door de werkkleding te laten bedrukken. Het geeft net dat beetje extra authenticiteit. Een bedrijfslogo kan vertrouwen opwekken bij potentiële klanten. Heeft jouw bedrijf regelmatig nieuwe bezoekers of zijn jouw medewerkers vaak in het openbaar te zien? Dan zorgt een bedrijfslogo voor directe herkenning.

De Vijf van Vendrig

Vendrig hanteert een verfrissige en innovatieve aanpak, waarbij we ons concentreren op de volgende kernpunten:

  1. Bedrijfskleding moet in de eerste plaats bescherming bieden, maar mag zeker ook stijlvol zijn.
  2. Kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding draagt bij aan de uitstraling van je bedrijf.
  3. Onze werkkleding is ontworpen om aan alle hygiënenormen te voldoen.
  4. Met behulp van Mijn Vendrig heb je direct toegang tot al je bedrijfskleding.
  5. Vendrig, je betrouwbare partner sinds 1960.

Lees meer over Vendrig.

 

Kom in contact

Vendrig’s Full Service

Wist je dat onze service niet alleen beperkt blijft tot de verkoop, het onderhoud en het beheer van werkkleding? We leveren ook sanitaire voorzieningen en vloerhygiëneproducten, zoals schoon– en droogloopmatten. Dit maakt deel uit van onze Full Service. Deze producten leveren we periodiek schoon op jouw locatie in Dongen. Wil je meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan!

 

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig