Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Bedrijfskleding wassen? Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze. De kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding is te allen tijde gegarandeerd. Elke week rijdt een van onze vrachtwagens bij jou voor de deur, waarbij een bekend gezicht alle vuile bedrijfskleding ophaalt en je direct van schone bedrijfskleding voorziet.

Geïnteresseerd in de periodieke wasservice van Vendrig? Klik op onderstaande knop om een vrijblijvende offerte te ontvangen.

Vendrig kent meerdere reinigingsprocessen.
Werkkleding onderhouden

Schoon, schoner, schoonst

We verfrissen voor de meest uiteenlopende branches en zodoende wassen we uiteenlopende soorten werkkleding. Wij verhuren en wassen alleen kleding die door en door getest is en waarop onze was- en droogprocessen secuur zijn afgestemd.
Werkkleding reinigen

2 soorten reinigingsprocessen

Is jouw werkkleding waterafstotend, brandvertragend of antistatisch? Het reinigingsproces van je werkkleding kiezen we op basis van het type kleding, de werkzaamheden, de vervuiling vanuit de werkplek en mogelijke regelgeving.

Branches waarvoor wij bedrijfskleding wassen

Bij Vendrig begrijpen we dat elke branche unieke behoeften heeft als het gaat om bedrijfskleding. Of je nu werkzaam bent in de agricultuur, automotive, maakindustrie, metaalsector, on- en offshore, petrochemie of de voedingsmiddelenindustrie: wij zorgen voor een grondige reiniging. Van overalls voor agrarische taken tot veiligheidskleding voor de petrochemie, we houden elk kledingstuk brandschoon en volledig functioneel. Vertrouw op Vendrig om je bedrijfskleding in topconditie te houden.

De wasbehoeften per type werkkleding

Werken in een risicovolle omgeving vereist specifieke soorten bedrijfskleding. Of het nu gaat om reflecterende werkkleding voor betere zichtbaarheid of brandvertragende kleding voor extra veiligheid: elk kledingstuk heeft zijn eigen wasbehoeften. Bij Vendrig zorgen we ervoor dat deze speciale functies behouden blijven tijdens het wasproces.

Overalls of chemiepakken: we behandelen elk stuk met de zorg die het verdient. Laat Vendrig je helpen om zowel de levensduur als de functionaliteit van je bedrijfskleding te verlengen.

Thuis wassen versus professioneel laten wassen

Wassen lijkt een simpele klus, maar als het op bedrijfskleding aankomt, wordt het een heel ander verhaal. Thuis wassen kan de functionaliteit van je speciale kleding, zoals reflecterende of brandvertragende eigenschappen, ernstig aantasten.

Professioneel wassen bij Vendrig garandeert dat elke kledingstuk de juiste behandeling krijgt om zowel schone als functionele kleding te leveren. We volgen strikte protocollen en gebruiken gespecialiseerde apparatuur om te zorgen voor maximale hygiëne en veiligheid. Kies voor de zekerheid en expertise die alleen Vendrig kan bieden.

 

3 voordelen van bedrijfskleding laten wassen

1.      We brengen wekelijks schone werkkleding bij jou

Vendrig maakt je leven eenvoudiger door elke week schone bedrijfskleding bij je af te leveren. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over een stapel vuile bedrijfskleding of het tijdig wassen ervan. We zorgen voor een continue aanvoer van frisse, goed onderhouden kleding die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: je werk. Vertrouw op Vendrig voor een gestroomlijnde en betrouwbare kledingvoorziening.

2.      Reparatie van bedrijfskleding

Bij Vendrig laten we niets aan het toeval over als het gaat om jouw veiligheid en comfort. Zien we tijdens het reinigingsproces dat jouw werkkleding een kleine beschadiging heeft? Dan repareren we dit direct. Geen gedoe met naald en draad aan jouw kant. Zo garanderen we dat de kleding niet alleen schoon, maar ook in optimale staat is. Dit bespaart je tijd en verhoogt je werkplezier. Reken op Vendrig voor bedrijfskleding die altijd klaar is voor actie.

3.      Verleng de levensduur van je bedrijfskleding

Investeer je in hoogwaardige werkkleding, dan wil je dat deze zo lang mogelijk meegaat. Vendrig helpt je daarbij. Dankzij onze professionele wasprocessen en reparatieservices behoudt je bedrijfskleding zijn kwaliteit en functionaliteit. Je hoeft dus minder vaak nieuwe kleding aan te schaffen, wat op de lange termijn geld bespaart. Met Vendrig aan je zijde maximaliseer je de levensduur van je bedrijfskleding, waardoor je zowel duurzaam als economisch te werk gaat.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig