Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Bij Vendrig.nl ben je aan het juiste adres voor professionele bedrijfskleding van sterke kwaliteit. We zijn gevestigd in IJsselstein, naast Utrecht. Met ons eigen wagenpark bieden we een brede service aan door heel Nederland en zelfs een stuk België. Je kan bij ons terecht voor de aanschaf, het onderhoud en het beheer van de bedrijfskleding voor jouw bedrijf. Wil je graag bedrijfskleding huren of aanschaffen? We bieden meerdere mogelijkheden en maken duidelijke afspraken.

 

Offerte aanvragen

Perfect passend
bij jouw bedrijf
in Utrecht

Bedrijfskleding Utrecht:
bij jou op locatie

We onderhouden en beheren de bedrijfskleding binnen diverse branches. Bij een eerste contact maken we een fijne selectie, afgestemd op de wensen van jouw bedrijf. We komen met verschillende maten op locatie, zodat alle medewerkers direct kunnen passen. We maken afspraken omtrent het bedrukken of borduren van de bedrijfskleding. Tot slot zorgen we voor een juiste oplage, die perfect op de omvang van jouw bedrijf aansluit.

Bedrijfskleding die past
bij elke branche

Ben je op zoek naar kleding voor in de metaal-, proces- of voedingsmiddelenindustrie? We zitten gevestigd nabij Utrecht en komen graag bij jou op locatie. We bieden zowel bedrijfskleding die reflecterend, antistatisch of HACCP-proof is aan. Dit alles in diverse kleuren, met gepaste afwerking. De Certex- en RABC-certificering van Vendrig borgt dit. Zo zorgen we ook voor voldoende binnenzakken, genormeerde werkkleding of bijpassende veiligheidsschoenen. Kies voor bedrijfskleding die professionaliteit uitstraalt.

Kleding bedrukken Utrecht

Krijg je regelmatig bezoekers over de vloer of is het bedrijf met zijn werknemers goed zichtbaar voor publiek? De bedrukking of borduring van het bedrijfslogo op de werkkleding zorgt voor de juiste branding. Dit ziet er professioneel uit en vergroot direct de naamsbekendheid. We overleggen hoe en waar het logo zichtbaar moet zijn.
Je beheert jouw bedrijfskleding in ons online systeem ‘Mijn Vendrig’. Heb je een nieuwe medewerker in dienst, dan meld je deze eenvoudig online aan. Daarna bestel je net zo makkelijk de juiste bedrijfskelding, ook allemaal online. De bedrukking nemen we automatisch mee bij de uitbreiding van jouw dragers- en kledingcollectie.

De 5 van Vendrig

Vendrig werkt verfrissig. Dit doen we door het volgende te beloven:

  1. We zorgen ervoor dat de bedrijfskleding niet alleen mooi, maar ook beschermend en dus veilig
  2. Met onze bedrijfskleding zien jouw medewerkers er representatief
  3. De bedrijfskleding is zo ontworpen dat de uitvoering zo hygiënisch mogelijk is.
  4. Log in op Mijn Vendrig om direct inzage te krijgen over jouw kledingportefeuille.
  5. Met ruim 60 jaar aan ervaring kan je rekenen op een vertrouwd

Lees meer over Vendrig.

Kom in contact

Vendrig’s Full Service

Naast de aanschaf, het onderhoud en het beheer van bedrijfskleding in Utrecht bieden we ook sanitaire voorzieningen aan. Dit is onderdeel van onze Full Service. Dit alles onderhouden we door periodiek langs te komen, waarbij we de bedrijfskleding en hygiëneproducten ophalen en vervangen. Voor meer informatie vraag je een vrijblijvende offerte aan. Na de aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met je op.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met John

John Strik
Accountmanager Vendrig