Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Vendrig Emma Veiligheidsschoenen header

Veiligheidsschoenen

De juiste bescherming voor je voeten

Het zal je maar gebeuren: op je werk trap je in een scherf en deze gaat dwars door je schoen. Of er rolt een container over je voet. Zulke ongelukken, met letsel, hoge kosten, ziekteverzuim en eventuele claims tot gevolg, wil je natuurlijk voorkomen. Goede bescherming voor je voeten is daarom essentieel. Met veiligheidsschoenen van Vendrig voer je werkzaamheden veilig en onbezorgd uit. Bovendien ben je gedekt tegen schadekosten (mits veiligheidsschoenen van het verplichte veiligheidsniveau worden gedragen).

Vragen over veiligheidsschoenen?

   Offerte aanvragen

Welke veiligheidsschoen is geschikt? Wij helpen je met je keuze!

Omdat werksituaties erg uiteen lopen, hebben veiligheidsschoenen verschillende veiligheidsniveaus: S1, S2 en S3. Deze normen zijn gebaseerd op de werkzaamheden die uitgevoerd worden en het gevaar waaraan de drager van de werkschoenen wordt blootgesteld. Dus welke schoenen heb je nu nodig? Wij helpen je met het maken van de juiste keuze. Samen bekijken we de werksituatie(s) en welke veiligheidsschoenen nodig zijn.

Comfortabel en uitstraling

Veiligheidsschoenen bieden niet alleen optimale juiste bescherming, maar hebben ook een goede pasvorm, een hoog draagcomfort en hebben een stoere uitstraling.

Veiligheidsschoenen gerecycled

Omdat wij er alles aan doen om milieubelasting tot het minimum te beperken staat circulair (hergebruik) centraal in alle lagen van onze dienstverlening. Naast werkkleding recyclen wij ook veiligheidsschoenen. Deze schoenen worden zo ontworpen en geproduceerd dat de grondstoffen en componenten ervan kunnen worden herwonnen om er nieuwe schoenen en andere producten van te maken, zonder kwaliteits- en waardeverlies of schadelijke gevolgen. Lees meer over onze circulaire dienstverlening >>

Vendrig Emma veiligheidsschoenen scherp gekleed

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur