Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig is in essentie een wasserij. We zorgen voor het onderhoud van je werkkleding, maar je klopt ook bij ons aan voor de aanschaf ervan. Het wassen combineren we automatisch met het onderhoud van alle kleding. En als we dan toch wekelijks bij je op locatie komen met nieuwe kleding, dan kunnen we je net zo goed van sanitair onderhoud voorzien! 

Wekelijkse navulling op locatie

Zeepdispenser Mick

Dispenser Protect

Zeepdispenser Industry

Dispenser Restore

Zeepdispenser voor het hele bedrijf

Een schone werkomgeving draagt bij aan het welzijn en de productiviteit van je werknemers. De zeepdispenser is daarbij een onmisbaar item in elke sanitaire ruimte. Wist je dat de meeste virussen zich van de handen verspreiden? Voorkom dit door je werknemers te stimuleren om vaker de handen te wassen. Zorg daarom altijd voor voldoende dispensers en navulling. Dan is er ook geen onnodig ziekteverzuim.

Bevestiging

Vendrig zorgt voor een stevige en correcte bevestiging van de zeepdispensers, op de plek waar deze het meest effectief is.

Navulling

Raakt de zeep op? Geen zorgen. Vendrig zorgt voor tijdige en correcte navullingen zodat je nooit zonder komt te zitten. We maken hier vooraf duidelijke afspraken over. Groeit het bedrijf of merk je dat de zeep te snel op is? Geef even een seintje, dan passen we de afspraken aan.

Onderhoud

Om de levensduur van je zeepdispenser te verlengen en de hygiëne te waarborgen, biedt Vendrig regelmatig onderhoud aan. Zo blijft jouw dispenser altijd in topconditie.

Full Service

Bij Vendrig zetten we ons in om de complete zorg omtrent bedrijfskleding uit handen te nemen van onze klanten. Onze wasserij garandeert altijd frisse bedrijfskleding. Elke keer dat Vendrig jouw schone bedrijfskleding levert, ervaar je het gevoel van professionaliteit en netheid.

Vendrig gaat verder dan alleen kleding. We zorgen er ook voor dat de sanitaire ruimtes in jouw bedrijf voorzien zijn van de nodige hygiëneproducten, waardoor werknemers en klanten een prettige en hygiënische ervaring hebben. Een schone werkomgeving begint bij de voordeur. Onze droogloopmatten op maat vangen vuil en vocht op en zorgen voor een representatieve uitstraling.

 

Soorten zeepdispensers

  • Automatische zeepdispensers: ervaar het gemak en de hygiëne van onze automatische zeepdispensers. Zonder aanraking voorzien ze je handen van de juiste hoeveelheid zeep. Dit is de schoonste variant, omdat je voorkomt dat iedereen de zeepdispenser aanraakt.
  • Witte of RVS zeepdispenser: bij Vendrig begrijpen we dat ieder bedrijf uniek is. Kies de kleur die past bij de stijl en inrichting van jouw bedrijfsruimte. We gaan graag met je in overleg over het type sanitaire producten dat bij jouw bedrijf past. Je kan kiezen uit verschillende merken, kleuren en stijlen.

 

Kom in contact

Benieuwd naar onze service?

Iedere branche is anders en ieder bedrijf is anders. Om deze reden zijn de afspraken die we maken met onze klanten altijd anders. Neem vrijblijvend contact met ons op om een idee te krijgen over de mogelijkheden en om een prijsopgave te ontvangen. Vul simpelweg het formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met je op. Klikt het? Dan maken we een afspraak en komen we graag bij je langs met een aantal voorbeelden.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig