Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig begon ooit als een wasserij waar we zorgden voor het onderhoud van werkkleding, een service die we nog steeds bieden, inclusief de verkoop of verhuur van kleding. Aangezien we toch wekelijks op locatie zijn om schone kleding te leveren, hebben we ons aanbod uitgebreid met sanitaire diensten, waaronder toiletbrilreinigers. We regelen de installatie, periodieke navulling én het onderhoud van deze sanitaire apparaten, om je te ontzorgen.

Wekelijkse navulling op locatie

Bedrijfsvriendelijke toiletbrilreinigers

Een toiletbrilreiniger zorgt voor een altijd hygiënische toiletbril, wat niet alleen prettig is voor de huidige gebruiker, maar ook voor de volgende. Bovendien vereenvoudigt een toiletbrilreiniger het onderhoud aan de toiletten.

Installatie

Vendrig garandeert een stevige en juiste installatie van de toiletbrilreinigers. Deze apparaten worden gevuld geleverd en gemonteerd, klaar voor gebruik.

Navulling

Is de reinigingsvloeistof bijna op? Geen zorgen. Vendrig zorgt voor tijdige en correcte navullingen, zodat je nooit zonder zit. We maken hierover vooraf duidelijke afspraken. Als je bedrijf groeit of je merkt dat de reiniger te snel op gaat, geef ons dan een seintje, dan passen we de afspraken aan.

Onderhoud

Om de levensduur van je toiletbrilreinigers te verlengen en de hygiëne te garanderen, verzorgt Vendrig regelmatig onderhoud. Zo blijven jouw apparaten altijd in optimale staat.

Full Service

Bij Vendrig nemen we de complete zorg voor bedrijfskleding en sanitaire voorzieningen uit handen. Onze wasserij zorgt altijd voor frisse bedrijfskleding. Met iedere levering van schone bedrijfskleding, ervaar je de professionaliteit en netheid. We gaan verder dan alleen kleding: we zorgen dat de sanitaire ruimtes in jouw bedrijf goed zijn uitgerust, waardoor werknemers en klanten altijd een prettige en hygiënische ervaring hebben.

Soorten toiletbrilreinigers

  • Witte toiletbrilreiniger: bij Vendrig bieden we één type toiletbrilreiniger aan, dat beschikbaar is in twee verschillende kleuren. Kies voor klassiek wit. Wit staat voor reinheid en een optimale hygiëne. Het geeft je medewerkers of klanten een schoon gevoel.
  • RVS-look reiniger: naast wit bieden we dezelfde reiniger in RVS-look aan. Dit biedt een modernere uitstraling. Wist je dat wij alle sanitairproducten in een witte en een RVS-look-lijn aanbieden? Op deze manier kies je gemakkelijk voor een complete set die bij jouw bedrijfsinterieur past.

 

Kom in contact

Geïnteresseerd in onze service?

Elke branche en elk bedrijf is uniek. Daarom passen we onze dienstverlening altijd aan op de specifieke behoeften van onze klanten. Om een indruk te krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen, nodigen we je uit om vrijblijvend contact op te nemen. Vul het contactformulier in en binnen één werkdag bellen we je terug. Voelt het goed? Dan plannen we een afspraak met je in, bij jou of bij ons op locatie.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig