Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig voorziet jouw complete bedrijf van schoonloopmatten op maat, met of zonder bedrijfslogo. Door bij iedere entree een schoonloopmat te leggen weer je niet alleen vocht en vuil van buitenaf, maar straal je ook professionaliteit uit. Naast onze wasservice voor schoonloopmatten bieden we eenzelfde periodieke service aan voor bedrijfskleding en hygiëneproducten. We ondernemen op duurzame wijze: van natuurvriendelijke schoonmaakmiddelen tot het aanbieden van tweedehands artikelen.

  • Weer het vuil met schoonloopmatten
  • Complete service: van schoonloopmatten tot bedrijfskleding
  • Duurzame oplossingen van deze tijd

Geïnteresseerd in de complete ontzorging van Vendrig? Klik op onderstaande knop en ontvang binnen een werkdag een vrijblijvende offerte in je inbox.

 

Offerte ontvangen

Maak een professionele indruk met een strakke
schoonloopmat

Schoonloopmat reinigen

Met onze aanschaf- en onderhoudsservice hoef je nooit meer je eigen schoonloopmatten te reinigen. Dit doen wij namelijk periodiek voor jouw bedrijf! We komen om de week op locatie en vervangen alle schoonloopmatten. Dit maakt onze schoonloopmatten zo goed als onderhoudsarm. Is er een mat aan vervanging toe? Geef het tijdig door, dan zorgen wij ervoor dat we bij de volgende ronde een nieuwe schoonloopmat neerleggen.

Wat is het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat?

Er ontstaat vaker enige verwarring over het verschil tussen een schoonloopmat en een droogloopmat. De matten verschillen met name in stof, waar logischerwijs een droogloopmat veel beter absorbeert en een schoonloopmat vuil vasthoudt. De keuze voor een mat is mede afhankelijk van de locatie van je bedrijf. In een stedelijk gebied is een droogloopmat vaak voldoende. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een combinatie van de twee matten bij de entree te leggen.

Kom in contact

Benieuwd naar onze service?

Vraag nu een vrijblijvende offerte op voor meer informatie.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met John

John Strik
Accountmanager Vendrig