Laat werkkleding bedrukken en zorg voor een professionele bedrijfsuitstraling. Dit heeft meerdere voordelen, met name bij hoge kwaliteitsbedrukking. De buitenwereld herkent gelijk je medewerkers en raken bekend met jouw brand. Een fantastische zet om de naamsbekendheid te vergroten. Bij Vendrig kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn en geven we een onafhankelijk advies vanuit meer dan 60 jaar aan ervaring!

 

Werkkleding laten bedrukken? Vraag nu een vrijblijvende offerte bij ons op.

Creëer een teamgevoel met bedrukte werkkleding
Werkkleding bedrukken

Ontwerpen

Bij Vendrig heb je de mogelijkheid om voor je complete bedrijf werkkleding aan te schaffen of te huren. We maken samen het ontwerp en komen bij je op locatie langs voor een uitgebreide passessie. We bieden je waar nodig advies voor de ‘best practices’ van werkkleding bedrukken en de gestelde normen in de diverse branches. Bedrijfskleding kan je op verschillende manieren laten bedrukken:

 

Werkkleding bedrukken met logo

Bij het bedrukken van werkkleding denken we vaak als eerste aan het bedrijfslogo. Niet alleen goed voor de branding van het bedrijf, maar ook een voorwaarde om de kosten van de werkkleding fiscaal af te trekken.

Slogan bedrukken

Een sterke slogan zegt zoveel meer dan een paar woorden. Een slogan kan in een zin uitdrukken waar je voor staat en wat jij voor je klanten kan betekenen. Heb jij zo’n pakkende slogan, dan maak je direct naast het logo dé eerste indruk bij toekomstige klanten.

Namen van medewerkers

Werkkleding bedrukken met namen? Vooral bij bedrijven die een opendeurbeleid naleven, geeft het bedrukken van de namen een persoonlijk gezicht van het bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven waar bezoekers rondgeleid worden, maar ook zeer grote bedrijven waar zo goed als iedereen in uniform loopt en een naam intern helpt in de communicatie en samenwerking.

Het gezicht achter jouw bedrijf

3 voordelen van bedrukte werkkleding

Overweeg jij ook om jouw bedrijfskleding te laten bedrukken? Mogelijk helpen onderstaande voordelen met je keuze.

1.     Vergroten van de naamsbekendheid

Is jouw bedrijf veel in het openbaar zichtbaar, dan zorgt bedrukte bedrijfskleding ervoor dat men direct herkent voor welk bedrijf je werkt. In de consumentenpsychologie is het bekend dat een merknaam vertrouwder aanvoelt, naarmate we er vaker mee in aanraking komen. Neem daarom elke mogelijkheid aan om met jouw bedrijfsnaam naar buiten te treden.

2.     Professionaliteit uitstralen

Een mooi uniform met een duurzame bedrukking van je bedrijfsnaam zorgt voor gezag en aanzien.

3.     Teamgevoel creëren

Bedrukte werkkleding is niet alleen positief voor de buitenwereld, maar biedt ook zeker de medewerkers het gevoel erbij te horen. Uniformen creëren teams, een onderdeel van een groter geheel.

Logo bedrukken op kleding?

Mogelijkheden

Voor de bedrukking van je werkkleding zijn er verschillende mogelijkheden. Ieder type druk heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

Zeefdruk

Bij een zeefdruk drukken we de inkt op de werkkleding door middel van een zeef, die bepaalt waar de inkt terecht moet komen om het gewenste ontwerp te realiseren. Voordelen van een zeefdruk zijn de kleurechtheid en de duurzaamheid van de opdruk.

Transferdruk

Een transferdruk is een voordeligere drukvariant, waarbij we het ontwerp door middel van hitte op de kleding aanbrengen. Het nadeel van een transferdruk is dat de opdruk minder lang meegaat.

Borduren

Een geborduurde bedrukking is een zeer duurzame oplossing, die niet weg te wassen is. Het zorgt voor een erkende uitstraling, maar is wel kostbaarder.

Emblemen

Het is ook mogelijk om bestaande emblemen op de bedrijfskleding aan te laten brengen. Emblemen zijn net als een borduursel erg bestendig en duurzaam.

Werkkleding laten bedrukken door Vendrig

Of je nou nieuw of bestaand klant bent bij Vendrig, voor een vrijblijvende prijsopgave verzoeken we je via ons offerteformulier een aanvraag door te sturen. Zodra we je offerte hebben ontvangen nemen we contact met je op voor meer informatie. Vervolgens komen we bij je langs op locatie en nemen we een paar kledingsets mee om te passen. We bieden je verschillende ontwerpen aan, waarna we tot een definitieve bedrukking komen.

Naast de aanschaf, beheren en onderhouden we de werkkleding. We komen periodiek bij je langs om de kleding op te halen voor een wasbeurt en eventuele andere hygiëneproducten te vervangen, zoals schoonloopmatten of poetsdoeken.

 

Kwaliteit en duurzaamheid in bedrukking

Het is essentieel om te kiezen voor een hoge kwaliteit bedrukking. Bedrijfskleding gebruik je vaak en intensief, waardoor het belangrijk is dat de bedrukking niet snel vervaagt of beschadigt. Een duurzame bedrukking betekent minder vervanging en dus minder kosten op de lange termijn. Daarnaast draagt duurzame bedrijfskleding bij aan een positief en milieubewust imago van je bedrijf. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een tweedehandse partij nieuw leven in te blazen.

 

Tips voor het kiezen van de juiste bedrijfskleding

Bij het kiezen van bedrijfskleding is het belangrijk om niet alleen te letten op het ontwerp en de bedrukking, maar ook op het comfort en de functionaliteit. Medewerkers moeten zich comfortabel voelen in hun kleding en de kleding moet passen bij de taken die ze uitvoeren. Overweeg bijvoorbeeld extra zakken voor medewerkers die veel tools of materialen bij zich dragen. We bieden hier een uitgebreid advies over, afgestemd op jouw branche.

 

Bedrijfskleding zelf bedrukken of laten bedrukken?

Met de juiste apparatuur en materialen kun je zelf kleding bedrukken. Dit kan kostenbesparend zijn, vooral als je regelmatig kleine hoeveelheden nodig hebt. Echter, er is een leercurve betrokken bij het bedrukken van kleding, en zonder ervaring kun je te maken krijgen met fouten of een inconsistent eindresultaat. Door het bedrukken uit te besteden aan een gespecialiseerd bedrijf, profiteer je van hun expertise en professionele apparatuur. Dit garandeert een hoge kwaliteit en een duurzame bedrukking.

Ons advies

Overweeg de omvang van je project, je budget, en hoe vaak je je bedrijfskleding wilt bedrukken. Voor eenmalige grote projecten of voor een gegarandeerd professioneel resultaat, is het raadzaam om een specialist in te schakelen.

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang blijft de bedrukking op de bedrijfskleding zitten?

Met hoogwaardige bedrukkingstechnieken en goed onderhoud kan een bedrukking jaren meegaan. Het is wel belangrijk om de kleding volgens het wasvoorschrift te wassen voor een maximale levensduur van de bedrukking. Maar wees gerust, want naast de bedrukking verzorgen wij ook de reiniging van alle bedrijfskleding. Dat is nog eens totale ontzorging!

 

Welke druktechnieken zijn er beschikbaar?

Enkele populaire druktechnieken zijn zeefdruk, transferdruk, direct-to-garment en borduren. De keuze voor een techniek hangt af van het materiaal, het gewenste resultaat en je budget.

 

Kan ik bedrijfskleding in meerdere kleuren laten bedrukken?

Ja, moderne druktechnieken maken het mogelijk om designs in meerdere kleuren te drukken. In principe is bijna alles mogelijk, maar geven we een gepast advies voor jouw branche en de duurzaamheid van de bedrukking.

 

Wat als mijn bedrukte bedrijfskleding beschadigt?

In onze service valt zowel de aanschaf, de bedrukking als het onderhoud van de bedrijfskleding. We komen wekelijks bij je bedrijf langs met schone bedrijfskleding. Zijn er kleine reparaties benodigd aan de kleding, dan voeren we die direct uit. Hiervoor hebben we een vast reparatieteam die zich continu focust op de netheid van de bedrijfskleding.

Offerte werkkleding bedrukken

Voor meer informatie over de bedrukking van bedrijfskleding vraag je een vrijblijvende offerte bij ons op. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.

We gaan zorgvuldig met je bedrijfsgegevens om. Zie je liever af van ons aanbod, dan archiveren we de gegevens. Lees voor meer info onze privacy policy.