Werken met gevaarlijke stoffen zonder je zorgen te maken. Het kan. Dat vraagt om beschermende werkkleding. Vendrig heeft de beste kleding voor de petrochemische industrie. Stoffen zoals zuur kunnen flinke schades berokkenen.

Antistatisch, vlamvertragend en zuurbestendig, het is multinormkleding die je zoekt en vindt bij ons. Daarnaast nemen we uiteraard het volledige regelwerk uit handen.

Gevaarlijke stoffen vragen om maximale bescherming.

Safety first

Veiligheid voorop, dat is duidelijk. Goede en vooral veilige kleding is onmisbaar in de petrochemische industrie. Een slim en betrouwbaar wasproces is van groot belang. De regelgeving rondom dit soort kleding is strikt en dat is terecht, vinden wij. Zelf wassen? Dat raden we nadrukkelijk af.

Wij voorzien dit soort bedrijfskleding na een reiniging standaard van een fluorcarbon finish. Dit geeft je bedrijfskleding een extra bescherming tegen gevaarlijke stoffen zoals zuur.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Kijk uit, personeel!

Zeker in dit soort branches is zichtbaarheid een groot goed. Vendrig kijkt verder dan de hulpvraag. Op wat voor terrein bevindt de werknemer zich? Hoe zorgen we ervoor dat bedrijfskleding matcht met het bedrijf en tegelijk opvalt in het kader van veiligheid? We brengen zichtbaarheidsstrips aan. Die verliezen effect in een regulier wasprogramma. Zichtbaarheidsstrips reflecteren lichtinval waardoor werknemers in het donker (binnen en buiten) opvallen.

We verzorgen de bedrijfskleding voor bedrijven als DSM en AkzoNobel.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: Aanschaf

Een antwoord op elke werkkledingvraag

Ons aanbod is ruim. Heel ruim. Ruimer dan bij elke andere aanbieder. Dus wat je ook nodig hebt, met welke twist dan ook. Wij zijn de partner die je zoekt.
Meer over aanschaf
Stap 2: Onderhoud

Schoon, schoon of schoon?

Bedrijfskleding wassen? Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze. De kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding is altijd gegarandeerd. O ja, we halen en brengen, dat scheelt weer tijd en moeite en rekening-houden-met.
Meer over onderhoud
Stap 3. Beheer

Vendrig ontzorgt je

Natuurlijk kun je zelf al je kleding opslaan, schikken en verdelen. Met hetzelfde gemak laat je het door ons doen. Wij zorgen dat niemand in zijn hemd komt te staan, maar dat je ook niet omkomt in de bedrijfskleding.
Meer over beheer
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Raphael van Dongen
Accountmanager Vendrig