Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

We ontzorgen jouw bedrijf door alle kleding te beheren in het online Mijn Vendrig. Heb je een nieuwe medewerker in dienst? Bestel gemakkelijk een extra kledingset, volledig in lijn met de rest van jouw uniformen.

Voor meer informatie en een prijsopgave vraag je gemakkelijk een offerte bij ons op.

Kledingmanagement van de bovenste plank.
Werkkleding beheren

Vendrig ontzorgt

Heb je al nagedacht over het beheer, de opslag en distributie van je werkkleding? Wil je een eigen kledingvoorraad in een magazijn? Zo ja, heb je enig idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Wie gaat de kleding beheren en hoeveel uur per week is daarmee gemoeid? Wij voorspellen: een hoop kostbare tijd in het putje.
Altijd veilig en prettig werken

Laat Vendrig de vuile was doen

Wij zorgen dat er altijd een outfit klaarligt. Dat bespaart je kosten en het scheelt veel tijd. Onze chauffeur levert de schone kleding af en neemt de vuile kleding mee. Wij controleren ook of de kleding nog voldoet aan de eisen. Wanneer een kledingstuk versleten of onherstelbaar beschadigd is, wordt het vervangen.
Vendrig zit er bovenop
Wij houden het overzicht over welke kleding een lange tijd niet meer in de was is geweest. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor de veiligheid of tot onnodige kosten leiden. We zien welke kledingstukken vaker dan normaal gerepareerd worden, we achterhalen de oorzaak en bekijken of we dit kunnen oplossen.
Online shoppen
Via MijnVendrig kun je zelf werkkleding bestellen en heb je een goed overzicht van al jouw werkkleding. Je weet wat je hebt en wat je nodig hebt. Dat kan over de hele breedte van je bedrijf tot een specifiek kledingstuk. Je beschikt over de gegevens van al de mensen op de werkvloer met bedrijfskleding. Tevens kun je nieuwe collega’s registreren en aangeven of een kledingstuk hersteld moet worden.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig