De speciale werkkleding voor de maritieme bedrijven vraagt om een speciale behandeling. Vaak heb je te maken met heel besmettelijke kleding die tegelijk niet boven 40 graden gewassen mag worden.

Doe je dit wel, dan heb je een grote kans dat de kleding niet meer aan de regelgeving voldoet. Voor maritieme werkkleding kun je dus eigenlijk niet om Vendrig heen.

Werkkleding die altijd aan de regelgeving
voldoet.

Schoon ahoy!

Vendrig werkt voor verschillende bedrijven in de onshore- en offshore-sector. Denk dan aan klanten als Mammoet, Boskalis en Sif Group.

Bij ons kun je dus terecht voor allerlei soorten maritieme werkkleding. Laat ons weten wat je wensen zijn!

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Met zorg gewassen

Vrijwel altijd is hoge zichtbaarheidskleding, ofwel high visibility-kleding vanzelfsprekend. Dat is meteen een van de redenenen waarom de o zo besmettelijke kleding niet boven de veertig graden gewassen mag worden. De reflecterende labels verliezen dan hun functie en die kunnen het verschil betekenen tussen leven en dood. Letterlijk.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: Aanschaf

Een antwoord op elke werkkledingvraag

Ons aanbod is ruim. Heel ruim. Ruimer dan bij elke andere aanbieder. Dus wat je ook nodig hebt, met welke twist dan ook. Wij zijn de partner die je zoekt.
Meer over aanschaf
Stap 2: Onderhoud

Schoon, schoon of schoon?

Bedrijfskleding wassen? Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze. De kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding is altijd gegarandeerd. O ja, we halen en brengen, dat scheelt weer tijd en moeite en rekening-houden-met.
Meer over onderhoud
Stap 3. Beheer

Vendrig ontzorgt je

Natuurlijk kun je zelf al je kleding opslaan, schikken en verdelen. Met hetzelfde gemak laat je het door ons doen. Wij zorgen dat niemand in zijn hemd komt te staan, maar dat je ook niet omkomt in de bedrijfskleding.
Meer over beheer
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Fred Hooft
Accountmanager Vendrig