Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Dameshygienebox Celine

Met een geïntegreerd systeem dat de zak afsnijdt en dichtknoopt.
Geen onnodig plasticverbruik.
Voorkom nare geurtjes, dankzij de afzonderlijke zakjes.

Ontdek de dameshygiënebox Celine, een essentieel element voor elke damestoilet. Met afmetingen van 29 cm breed, 42 cm hoog en 14 cm diep, past deze box perfect in elke ruimte. Het unieke design maakt het mogelijk om het vuilniszakje eenvoudig op maat af te snijden en dicht te knopen. Zo blijft de hygiëne optimaal behouden.

 

Bel 030 212 30 00 Offerte aanvragen

Vendrig heeft een dameshygiënebox ontwikkeld die stijl combineert met functionaliteit voor elke damestoilet. Dankzij het compacte formaat en een slim afvalzakjesysteem, geniet je garandeerd altijd van een nette en frisse omgeving. Met onze betrouwbare service, die periodieke controles en navullingen omvat, zorgen we voor een zorgeloze ervaring. Kies voor Vendrig en geniet van een hygiënisch, geurvrij toilet.
Voor
een continu
verfrissige geur

Voordelen

De dameshygiënebox Celine biedt tal van voordelen. Ten eerste voorkomt het ontwerp dat de box te vol raakt, wat bijdraagt aan een nette en verzorgde ruimte. Daarnaast sluit de box geurtjes effectief in, waardoor het damestoilet fris blijft ruiken. Doordat de box op zijn plek blijft, is er geen gedoe met het verplaatsen ervan, wat tijd en moeite bespaart. Tot slot draagt de Celine bij aan het milieu door plasticverspilling te verminderen, dankzij de op maat afsnijdbare vuilniszakjes.

Onze service

Onze service staat garant voor gemak en zorgeloosheid. Ons team komt periodiek langs voor de navullingen en controles van de dameshygiëneboxen. We beperken ons niet enkel tot dit apparaat: tijdens ons bezoek nemen we al jouw sanitaire voorzieningen onder handen. Dit betekent dat we alles aanvullen en controleren voor een optimale hygiëne. Je kunt rekenen op een altijd verfrissige omgeving: van schone werkkleding tot onberispelijke sanitaire ruimtes.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig