Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

aanschaffen van werkkleding

Over Vendrig

Kleren maken de professional

Kleren maken de man én zeker de professional. De kleding waarin je elke dag werkt, bepaalt in hoge mate hoe prettig en effectief je functioneert. Want het maakt nogal wat uit of je weet dat die overall je optimaal beschermt, dat je poloshirt je goed staat en dat je werkjas schoon is en lekker zit.

Werkkleding is jouw meest persoonlijk gereedschap

Volgens ons is werkkleding jouw meest persoonlijke gereedschap. Jij draagt het, dag in, dag uit. Jij moet ermee werken, in jouw organisatie. Daarom focust Vendrig zich op de dragers van werkkleding. Op jou en je collega’s dus. We bieden werkkleding met de ideale uitstraling en kwaliteit, die er ook nog eens hip uitziet, specifiek voor mannen én vrouwen. Duurzame en comfortabele kleding, met de functionaliteit die jij nodig hebt en de vereiste bescherming in jouw werkomstandigheden. Altijd schoon en op tijd beschikbaar. ‘Bedrijfskleding die werkt voor jou’ noemen we dat.

Zo maken wij dit waar

  1. Allereerst werken we samen met meer leveranciers van werkkleding dan alle andere aanbieders. Hierdoor bieden we de werkkledingdrager en de organisatie objectief de meest passende oplossing.
  2. Ook hebben we als enige in Nederland drie reinigingsprocessen in huis. Vendrig reinigt en onderhoudt de werkkleding dus zelf en op de manier die het beste bij de specifieke situatie van de drager past.
  3. Tenslotte garanderen wij, door het beheer op ons te nemen, de kwaliteit en de veiligheid van werkkleding gedurende de levensduur. Hierdoor beschikt de werkkledingdrager altijd over veilige, representatieve en lekker zittende werkkleding.

Kortom, Vendrig adviseert en begeleidt in het volledige proces van het aanschaffen van de kleding, het onderhoud én het beheer. Hierdoor bieden wij totale ontzorging en objectief de meest passende oplossing voor de specifieke situatie van de werkkledingdrager en de organisatie.

Partnership

Dat Vendrig in het kielzog van jouw werkkleding ook de vloer- en sanitaire hygiëne, inlegkasten, poetsdoeken en je veiligheidsschoenen regelt, spreekt voor zich. We zijn tenslotte in 1960 ons familiebedrijf begonnen met het reinigen van poetsdoeken. Sindsdien is er bij Vendrig veel veranderd, maar de spirit is altijd hetzelfde gebleven. Met Vendrig kies je voor een toegewijde en flexibele samenwerkingspartner die je objectief de beste oplossing in werkkleding aanbiedt en die waarborgt in onderhoud en beheer zolang je die kleding gebruikt. Want kleren maken de professional en gelukkig levert Vendrig die werkkleding.

Neem contact op

Heb je een vraag over één van onze diensten of producten? Wij helpen je graag verder!

* = verplicht. Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden verstrekt.

Vendrig