Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Over Vendrig

Over Vendrig

Met Vendrig kies je voor een toegewijde en flexibele samenwerkingspartner die je objectief de beste oplossing in werkkleding aanbiedt en die waarborgt in onderhoud en beheer zolang je die kleding gebruikt.

overzicht Onze filosofie

Onze filosofie: werkkleding is je meest persoonlijke gereedschap

Bij ons draait het om jou, de werkkledingdrager. Wij adviseren en begeleiden je in het volledige proces van het aanschaffen van de kleding, het onderhoud én het beheer. Je wordt totaal ontzorgd en je krijgt objectief de meest passende oplossing.

Meer info

overzicht Klantonderzoek Vendrig

Klantwaardering

Wij werken continu aan de optimalisering van onze dienstverlening. En natuurlijk polsen we regelmatig met klanten hoe zij ons ervaren. En wat blijkt, ze waarderen ons gemiddeld met een 8,1!

Meer info

Onze rijke geschiedenis

In 1960 zijn we ons familiebedrijf begonnen met het reinigen van poetsdoeken. Sindsdien is er bij Vendrig veel veranderd, maar de spirit is altijd hetzelfde gebleven.

Meer info

Zorg voor mens en milieu

We willen het beste voor jou, je medemens en het milieu. Omdat wij milieubelasting willen beperken staat circulair bij ons centraal: in alle componenten van onze dienstverlening vind je hergebruik en duurzaamheid terug.

Meer info

Werken bij Vendrig

Bij Vendrig gaan we voor de 9+ ervaring! Want bij ons alles draait om de werkkledingdrager. Onze cultuur laat zich het beste omschrijven als informeel, dynamisch, vooruitstrevend en resultaatgericht. Kom je bij ons werken?

Meer info

Overzicht Nieuws Vendrig

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur