Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Je wilt natuurlijk dat werkkleding als gegoten zit en er tiptop uitziet. En dan het liefst in de huisstijl van je bedrijf of organisatie. Daarover gesproken: wat is er allemaal mogelijk qua kleurkeuze en logogebruik? Vendrig leg het je haarfijn uit.

In VAQ beantwoorden we prangende vragen van onze klanten.

‘Waarom is werkkleding in mijn huisstijl zo belangrijk?’

Natuurlijk is comfort belangrijk als het gaat om werkkleding. Je wilt tenslotte dat je medewerkers met plezier hun werk kunnen uitvoeren. Kleding die als gegoten zit draagt daar zeker aan bij. De uitstraling van je werkkleding is minstens zo belangrijk. Zeker in een showroom, garage of op een andere werkplek waar je veel met klanten aan het babbelen bent. En wat dacht je van medewerkers die de hele dag door onderweg zijn naar klanten? Zorg dus dat je ‘visitekaartjes’ er netjes en verzorgd uitzien.

‘Hoe kom ik aan werkkleding die past bij de huisstijl van mijn organisatie?’

Daarbij kan Vendrig je helpen. We werken samen met onafhankelijke kledingleveranciers, zodat we aan (bijna) al je vragen en verzoeken kunnen voldoen. Dankzij een breed aanbod aan werkkleding hebben we vrijwel altijd werkkleding in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie.

‘Hoe zorgen jullie dat de huisstijl terugkomt in mijn werkkleding?’

Je hebt bij ons ruime keuze uit verschillende kleuren en we kunnen uiteraard je logo op de werkkleding plaatsen. Dit doen we door middel van emblemen. Bestaat je huisstijl uit meerdere kleuren, dan kunnen we dat ook voor je verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan werkkleding met een accent, zoals een zwart kledingstuk met een blauwe boord.

‘Wat betreft logoplaatsing: wat raden jullie aan?’

We kunnen je logo op elke plek op de werkkleding plaatsen. Maar … we adviseren toch om te kiezen voor plaatsing op de borst, rug, kontzak en/of op de schouder. Ons advies is ‘less is more’. Hoe meer logo’s op je werkkleding, hoe minder ze opvallen. Je Vendrig-adviseur kan je hier alles over vertellen.

‘Ik heb een hele specifieke wens wat betreft mijn werkkleding. Wat is er allemaal mogelijk?’

Bij Vendrig kun je ook kiezen voor een zogenoemde special. We maken de werkkleding dan helemaal op maat voor je bedrijf. Of dit rendabel is, hangt af van een aantal factoren, zoals de grootte van je bedrijf en eventuele normeringen. Heb je hier interesse in? Dan komen we graag bij je langs om dit te onderzoeken.

In de vorige VAQ geven we antwoord op de vraag wat er allemaal komt kijken bij het verzorgen van werkkleding.