Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig is van origine een wasserij waar we voor het onderhoud van je werkkleding zorgen, maar je ook bij ons terecht kunt voor de aanschaf ervan. Het wassen combineren we standaard met het onderhoud van alle kleding. Aangezien we toch wekelijks bij je op locatie zijn om schone kleding te leveren, bieden we ook sanitaire diensten aan, zoals toiletroldispensers. We verzorgen de installatie, periodieke vervanging én het onderhoud van alle sanitaire voorzieningen. Weer een zorg minder!  

Wekelijkse navulling op locatie

Bedrijfsvriendelijke toiletroldispensers

Het voordeel van een toiletroldispenser is dat er altijd al automatisch meer dan voldoende toiletpapier in de dispenser zit. Dit is niet alleen fijn voor de gebruiker, maar het scheelt ook werk om het toiletpapier op voorraad te houden. Hierdoor heb je zo min mogelijk omkijken naar je sanitair. Door de grotere voorraad aan papier, is er geen losse wc-rolhouder meer benodigd.

Installatie

Vendrig zorgt voor een stevige en correcte installatie van de toiletroldispensers. De dispensers worden direct geleverd en gemonteerd met voldoende toiletpapier.

Navulling

Is het papier bijna op? Geen zorgen. Vendrig zorgt voor tijdige en correcte aanvullingen zodat je nooit zonder zit. We maken hierover vooraf duidelijke afspraken. Als je bedrijf groeit of je merkt dat het papier te snel opgaat, geef ons een seintje, dan passen we de afspraken aan.

Onderhoud

Om de levensduur van je toiletrolhouders te verlengen en de hygiëne te garanderen, zorgt Vendrig voor regelmatig onderhoud. Zo blijven jouw toiletroldispensers altijd in goede staat.

Full Service

Bij Vendrig nemen we de complete zorg voor bedrijfskleding en sanitaire voorzieningen uit handen. Onze wasserij zorgt altijd voor frisse bedrijfskleding. Met iedere levering van schone bedrijfskleding door Vendrig, voel je de professionaliteit en netheid.

We gaan verder dan alleen kleding: we zorgen dat de sanitaire ruimtes in jouw bedrijf goed zijn uitgerust, waardoor werknemers en klanten altijd een prettige en hygiënische ervaring hebben. Een schone werkomgeving begint al bij de voordeur. Onze op maat gemaakte droogloopmatten vangen vuil en vocht op en zorgen voor een representatieve uitstraling.

 

Soorten toiletroldispensers

  • Dispensers voor kleine of grote toiletrollen: we bieden twee verschillende soorten roldispensers aan. In de ene dispenser kan je wc rollen kwijt van een ‘normaal’ formaat. Maar geen zorgen, we leveren het apparaat automatisch met 24 rollen van ieder 100 meter.
  • Witte of RVS-look dispenser: onze dispensers leveren we standaard in de kleuren klassiek wit of RVS-look, zodat je alle sanitaire voorzieningen in eenzelfde kleur hebt. Wit staat voor hygiënisch en schoon, terwijl een RVS-look een modernere uitstraling verschaft.

 

Kom in contact

Benieuwd naar onze service?

Elke branche en elk bedrijf is uniek. Daarom passen we onze dienstverlening altijd aan op de specifieke behoeften van onze klanten. Om een indruk te krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen, nodigen we je uit om vrijblijvend contact op te nemen. Vul het contactformulier in en binnen één werkdag bellen we je terug. Voelt het goed? Dan plannen we een afspraak met je in.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

 

Verbind me door met Angela

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig