Advies of meer weten? Bel ons gerust
T: (030) 212 3000

ContactStuur e-mail

Inloggen Webapplicatie
FOCWA Webshop

page-bedrijfskleding-1000x180

Bedrijfskleding

Goed passende, schone, veilige en nette bedrijfskleding heeft een positieve invloed op de prestaties van uw medewerkers. Bovendien levert de juiste kleding een belangrijke bijdrage aan de representativiteit van uw onderneming.

Decennialange ervaring in bedrijfstextielverzorging

Vendrig is als familiebedrijf al ruim 50 jaar actief als bedrijfstextielverzorger. Door onze jarenlange ervaring kunt u ervan op aan dat wij schone, veilige en nette kleding leveren die altijd beschikbaar is voor uw medewerkers. Zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Een groot aantal tevreden klanten ervaart dagelijks dat wij doen wat wij beloven: de beste service, een deskundig advies en een doeltreffende maatoplossing voor iedere onderneming.

Uniek in Nederland: natwas én drycleaning!

Het grote voordeel van Vendrig is dat wij als enige wasserij in Nederland zowel uw natwas als drycleaning verzorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw foodkleding en sanitaire producten natwassen en tegelijkertijd uw overalls en andere werkkleding, matten, poetsdoeken en/of vloerhygiëneproducten via drycleaning reinigen. Onze chauffeur levert alle schone producten in één keer en met één pakbon bij u af volgens ons One Stop Shop Concept. Altijd zorgeloos schoon!

Kleding voor alle branches en gebruik

Ons kledingaanbod is geschikt voor werkelijk alle soorten bedrijven, van kleine onderneming tot multinational. Wij zijn gespecialiseerd in veilige, comfortabele kleding voor de food, horeca,metaalindustrie, automotive, chemische en grafische branches met de juiste normering. Tevens leveren wij representatieve kleding, promotiekleding, regenkleding, signaalkleding en kleding voor hulpdiensten.

Duo Impact: afstemmen op uw Corporate Image

Uw medewerkers gekleed in kleding die verregaand afgestemd is op uw Corporate Image realiseert u met onze kledinglijn Duo Impact. De 3 kleurencombinaties binnen deze fraaie kledinglijn bieden de mogelijkheid om de uitstraling ervan aan te passen aan uw wensen. Bekijk hieronder het assortiment.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor úw bedrijf? Bekijk de mogelijkheden voor uw branche of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!

Neem contact op

Heeft u een vraag over één van onze producten? Wij helpen u graag verder!

Heeft u vragen over een product? Vul het onderstaande formulier in.

 

* = verplicht

Of bel met (030) 212 3000

Wilt u het volledige proces voor het beheer van uw bedrijfskleding uitbesteden?

Maak kennis met één van onze adviseurs in een geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Onze certificaten:
       
Wij zijn aangesloten bij:

Hulp nodig?

Over welk product of dienst wilt u graag meer informatie ontvangen?

Vendrig helpt u graag verder


Vraag informatie aan


CONTACT

Vendrig
Produktieweg 5
3401 MG IJsselstein

KVK 30055326

Contactformulier

 

E: info@vendrig.nl
T: (030) 212 3000
F: (030) 688 1927