‘Ik kreeg stroom van je …’ Dat kan. Bij beweging komt warmte vrij en daarmee heb je een verhoogd risico dat je elektrisch geladen bent. Dat is niet erg, tenzij je in de maakindustrie werkt. In de chiptechnologie bijvoorbeeld, één zo’n schokje dat overslaat op een printplaat kan onoverkomelijke schade veroorzaken.

Vendrig verzorgt ESD-bedrijfskleding.

Schokwerend schoon

Bedrijven als ASML zijn vaak afhankelijk van de productie van innovatieve bedrijven als New Ways en TBP Electronics. Dit gaat over strakke werkprocessen waarbij alles tot in het kleinste detail geregeld moet zijn. Werkkleding mag nooit een bedreiging zijn voor deze processen. Vendrig levert, verschoont en beheert ESD-bedrijfskleding. ESD staat voor electrostatic discharge.

Heel simpel: je kunt rennen, springen, duiken en weer opstaan, maar je raakt niet elektrisch geladen. Je kunt op die wijze dus ook niet de productie in gevaar brengen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Veiligheidswaarborging

Vendrig levert voor de maakindustrie antistatische kleding die de veiligheid van je medewerkers en je productie waarborgt. De genormeerde kleding van Vendrig voldoet aan alle eisen en regels zodat je je ook op het gebied van aansprakelijkheid geen zorgen hoeft te maken. Dat werkt wel zo lekker.

Goed om te weten: elke tiende wasbeurt meten we of de ESD-kleding nog voldoet aan haar eisen. Wij houden alles streng in de gaten, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Om een overzicht te bewaren van je bedrijfskleding krijg je toegang tot een persoonlijk domein op MijnVendrig.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: Aanschaf

Een antwoord op elke werkkledingvraag

Ons aanbod is ruim. Heel ruim. Ruimer dan bij elke andere aanbieder. Dus wat je ook nodig hebt, met welke twist dan ook. Wij zijn de partner die je zoekt.
Meer over aanschaf
Stap 2: Onderhoud

Schoon, schoon of schoon?

Bedrijfskleding wassen? Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze. De kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding is altijd gegarandeerd. O ja, we halen en brengen, dat scheelt weer tijd en moeite en rekening-houden-met.
Meer over onderhoud
Stap 3. Beheer

Vendrig ontzorgt je

Natuurlijk kun je zelf al je kleding opslaan, schikken en verdelen. Met hetzelfde gemak laat je het door ons doen. Wij zorgen dat niemand in zijn hemd komt te staan, maar dat je ook niet omkomt in de bedrijfskleding.
Meer over beheer
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Raphael van Dongen
Accountmanager Vendrig