Wij verzorgen representatieve bedrijfskleding voor diverse dealers en schadeherstelbedrijven. We hebben een uitgebreide kledingcollectie die zowel monteurs als baliemedewerkers de juiste uitstraling geven.

Erkende BOVAG-leden kunnen officiële BOVAG-kleding huren en kopen bij Vendrig.

Onze partners: AutoCrew, Bosch Car Service, BOVAG en Focwa.

De merkdealers

Steeds meer merkdealers kiezen voor het gemak, de veiligheid en de zichtbaarheid van Vendrig. Grote dealers van A-merken zoals Mercedes Benz en Opel maken gebruik van de verfrissige bedrijfskleding van Vendrig. Automonteurkleding nodig? Kies voor Vendrig.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Modern en beschermd met FOCWA

FOCWA-kleding heeft een moderne uitstraling met een perfecte pasvorm. De kleding voldoet aan alle veiligheidseisen en biedt bescherming bij de veelvoorkomende werkzaamheden.

De kleding is solide en zal haar representatieve uitstraling behouden, mits dit professioneel bij Vendrig gebeurt. FOCWA-kleding is voordelig te huren, maar ook aan te schaffen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Herkenning en erkenning met Bosch Car Service

Vendrig verzorgt de bedrijfskleding in naam van Bosch Car Service. Huur de kleding voordelig bij ons en verzeker jezelf van een aantal forse voordelen.

Wanneer je medewerkers werkkleding van Bosch Car Service dragen, zorgt dit voor herkenning en erkenning. Het gevoel van eenheid die de teamgeest en prestaties positief beïnvloedt.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Vakkundigheid en betrouwbaarheid met AutoCrew

Vendrig zorgt als officieel leverancier van AutoCrew dat deze kleding gedurende de draagtijd niets inboet op uitstraling en herkenning.

Huur de kleding bij Vendrig, dan ben je verzekerd van een aantal forse voordelen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: Aanschaf

Een antwoord op elke werkkledingvraag

Ons aanbod is ruim. Heel ruim. Ruimer dan bij elke andere aanbieder. Dus wat je ook nodig hebt, met welke twist dan ook. Wij zijn de partner die je zoekt.
Meer over aanschaf
Stap 2: Onderhoud

Schoon, schoon of schoon?

Bedrijfskleding wassen? Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze. De kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding is altijd gegarandeerd. O ja, we halen en brengen, dat scheelt weer tijd en moeite en rekening-houden-met.
Meer over onderhoud
Stap 3. Beheer

Vendrig ontzorgt je

Natuurlijk kun je zelf al je kleding opslaan, schikken en verdelen. Met hetzelfde gemak laat je het door ons doen. Wij zorgen dat niemand in zijn hemd komt te staan, maar dat je ook niet omkomt in de bedrijfskleding.
Meer over beheer
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Fred Hooft
Accountmanager Vendrig