Vendrig biedt veilige en comfortabele bedrijfskleding voor de industriële omgeving: of het nu om las- en slijpwerk gaat, productie of om chemicaliën en zuren. We verzorgen veiligheidskleding voor metaalbedrijven, gieterijen en onder andere plaatbewerkers.

Al deze subbranches hebben specifieke wensen en mogelijk afwijkende regelgeving.

Vendrig biedt werkkleding voor de hele branche.

Wij spreken bedrijfsstaal

Vendrig is trotse partner van Koninklijke Metaalunie. Hier zijn talloos veel metaalbedrijven bij aangesloten. Doordat we nauw samenwerken, hebben we een nog beter beeld van de behoeften op de werkvloer. Dit zijn behoeftes die alsmaar in ontwikkeling zijn. Kijk alleen maar naar het aantal branches met een toenemende behoefte aan vlamvertragende kleding. Zeker in deze branche geldt dat verandering alsmaar plaatsvindt en wij willen niet achter de feiten aanlopen.

Vaak liggen de werkzaamheden intern bij bedrijven in de metaalindustrie zelfs al ver van elkaar vandaan. De ene functie stelt andere eisen aan veiligheidskleding dan de andere. Laskleding moet bijvoorbeeld vlamvertragend zijn. De zorg hiervoor is voor een bedrijf niet te behappen. De omvang en het regelwerk verlangen eigenlijk om een volledige functie.

Vendrig neemt het volledige proces uit handen. Nadat we de juiste kleding hebben gevonden en gepersonaliseerd, dragen we zorg voor de voorraad zonder de regels en de eisen uit het oog te verliezen. Sterker nog: via MijnVendrig kun je precies zien waar alle kleding is en wat de status ervan is.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Duo Impact voor specifieke wensen

Onze Duo Impact-collectie met een keuze uit drie kleurencombinaties geeft de mogelijkheid om kleding aan jouw wensen aan te passen. Graag informeren wij je over de mogelijkheden van het klantspecifiek ontwerpen van kleding.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Werkkleding nodig? Zoek niet verder!

Hoe vind je de juiste werkkleding voor jouw bedrijf? We hebben een handig format bedacht waarmee we je razendsnel kunnen bedienen. Zie het als een soort fullservice dienstverlening met als doel: alles tot in de puntjes regelen en het je stukken gemakkelijker maken.

Stap 1: Aanschaf

Een antwoord op elke werkkledingvraag

Ons aanbod is ruim. Heel ruim. Ruimer dan bij elke andere aanbieder. Dus wat je ook nodig hebt, met welke twist dan ook. Wij zijn de partner die je zoekt.
Meer over aanschaf
Stap 2: Onderhoud

Schoon, schoon of schoon?

Bedrijfskleding wassen? Wij reinigen en onderhouden je kleding op professionele wijze. De kwaliteit en de veiligheid van je werkkleding is altijd gegarandeerd. O ja, we halen en brengen, dat scheelt weer tijd en moeite en rekening-houden-met.
Meer over onderhoud
Stap 3. Beheer

Vendrig ontzorgt je

Natuurlijk kun je zelf al je kleding opslaan, schikken en verdelen. Met hetzelfde gemak laat je het door ons doen. Wij zorgen dat niemand in zijn hemd komt te staan, maar dat je ook niet omkomt in de bedrijfskleding.
Meer over beheer
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Wim Verhoeff
Accountmanager Vendrig