Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

Representatieve werkkleding Vendrig Mascot

Maak het onderscheid met representatieve beroepskleding

Onderscheid jouw organisatie ten opzichte van je concurrenten door te kiezen voor representatieve beroepskleding. Hierdoor beschikken je medewerkers altijd over de juiste kleding die geheel is afgestemd op de huisstijl en professionele uitstraling van je bedrijf. Bovendien wordt de bedrijfscultuur en het wij-gevoel van je medewerkers versterkt.

Vendrig is gespecialiseerd in het aanbieden van klant specifieke huisstijlen en werkt nauw samen met de grootste beroepskledingleveranciers van Nederland. Hierdoor heb je de keuze uit een zeer breed kledingassortiment. Met de full service dienstverlening van Vendrig onderscheid je zich nog beter ten opzichte van concurrenten, ben je nog beter zichtbaar en wordt je herkend en gekend door prospects en klanten.

overzicht Circulaire dienstverlening Vendrig

Vragen over representatieve beroepskleding?

   Offerte aanvragen

De voordelen van beroepskleding

  • Veiligheid
  • U voldoet aan wettelijke verplichtingen
  • Versterking van het imago
  • Stimuleert productiviteit

Het dragen van beroepskleding versterkt niet alleen het imago van uw onderneming, het biedt meer voordelen. Het biedt ook veiligheid. Denk aan beroepskleding met brandvertragende of antistatische eigenschappen. Hierdoor zijn je medewerkers maximaal beschermd tegen hitte, vlammen of elektriciteit. Er zijn tal van werkzaamheden waarbij het dragen van beschermende beroepskleding wettelijk verplicht is. Wordt deze kleding tijdens de werkzaamheden niet gedragen, dan lopen je medewerkers gevaar en is jouw organisatie niet ingedekt tegen risico’s en eventuele claims. Naast het versterken van je imago en het bieden van veiligheid stimuleert goed passende en representatieve beroepskleding ook de productiviteit van je medewerkers. Het is immers veel lekkerder werken in comfortabele en goed zittende kleding. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor beroepskleding. Let op, het aanschaffen van beroepskleding is één, maar onderhouden is een heel ander verhaal. De kwaliteit van de kleding moet immers gewaarborgd zijn. En beschermende beroepskleding moet blijven voldoen aan de gestelde normeringen. Thuis wassen is geen optie, de kleding wordt vaak niet goed schoon, krimpt en de beschermende werking gaat snel verloren. Kies daarom voor de fullservice dienstverlening van Vendrig. De kleding wordt dan op professionele wijze gereinigd. Beschadigingen worden hersteld en, indien nodig, worden kledingstukken vervangen. Hierdoor blijft de kleding schoon, representatief, prettig zittend en voldoet aan de wettelijke gestelde eisen.

 

 

 

 

 

Profiteer van Vendrig als leverancier bedrijfskleding

Ontdek de dienstverlening van Vendrig en beschik altijd over representatieve, veilige, schone en goed zittende beroepskleding. Je krijgt van ons deskundig advies en samen komen we tot een kledingpakket dat afgestemd is op de huisstijl van jouw organisatie. Omdat wij de kleding kopen bij de leverancier bedrijfskleding hoef je geen grote investering te doen. Dit scheelt dus een flinke aanslag op het jaarbudget. Doordat alle kledingstukken continu in omloop zijn heb je geen kapitaal op de plank liggen. Daarnaast hoef je je zich geen enkele zorgen te maken over het aanschaffen van vervangende kleding, wij zorgen voor voldoende voorraad. De beroepskleding wordt volgens de Europese richtlijn gereinigd, waardoor de kwaliteit van de kleding gewaarborgd blijft. Ook zorgen wij ervoor dat je medewerkers altijd beschikken over voldoende schone kleding. Onze serviceverlener brengt in één keer je schone kleding op  en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, wij zorgen dat alles voor je geregeld is.

Industrie Duo Impact Vendrig

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur