Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

beroepskleding

Maak het onderscheid met representatieve beroepskleding

Kies voor representatieve beroepskleding en onderscheid jouw organisatie daarmee ten opzichte van je concurrenten. Laat de kleding geheel afstemmen op de huisstijl en professionele uitstraling van je bedrijf. Hiermee versterk je niet alleen je imago, maar ook de bedrijfscultuur en het wij-gevoel van de organisatie.

Vendrig is dé leverancier in bedrijfskleding en gespecialiseerd in het aanbieden van beroepskleding in de gewenste huisstijl. Wij werken nauw samen met de grootste bedrijfskledingleveranciers van Nederland. Hierdoor heb je de keuze uit een zeer uitgebreid kledingassortiment. Ontdek ook onze full service dienstverlening; wij zijn er voor de aanschaf, het onderhoud en het beheer van je beroepskleding.

Beroepskleding

Vragen over representatieve beroepskleding?

   Offerte aanvragen

De voordelen van beroepskleding op een rij

Het dragen van beroepskleding versterkt niet alleen het imago van je onderneming, het biedt meer voordelen. We zetten ze voor je op een rij:

  • Het biedt veiligheid. Door goede bedrijfskleding te dragen, ben je maximaal beschermd tegen hitte, vlammen of elektriciteit. Denk hierbij aan bedrijfskleding met brandvertragende of antistatische eigenschappen.
  • Je voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Er zijn tal van werkzaamheden waarbij het dragen van beschermende bedrijfskleding wettelijk verplicht is. Wordt deze kleding tijdens de werkzaamheden niet gedragen, dan loop je gevaar en ben je niet ingedekt tegen risico’s en eventuele claims.
  • Goed passende en representatieve bedrijfskleding stimuleert de productiviteit. Het is immers veel lekkerder werken in comfortabele en goed zittende kleding.

Beroepskleding onderhouden: noodzakelijk voor de kwaliteit

Het aanschaffen van beroepskleding is één, maar onderhouden is een heel ander verhaal. De kwaliteit van de kleding moet immers gewaarborgd blijven. Thuis wassen is geen optie, de kleding wordt vaak niet goed schoon, krimpt en de beschermende werking gaat snel verloren wat zorgt voor meer risico. Bovendien voldoe je daarmee niet aan de wettelijke eisen rondom bedrijfskleding wassen. Kies daarom voor de full service dienstverlening van Vendrig. De kleding wordt dan op professionele wijze gereinigd. Beschadigingen worden hersteld en, indien nodig, worden kledingstukken vervangen. Hierdoor blijft de kleding schoon, representatief, prettig zittend en voldoet aan de wettelijke gestelde eisen.

Profiteer van Vendrig als leverancier bedrijfskleding

Ontdek de dienstverlening van Vendrig en beschik altijd over representatieve, veilige, schone en goed zittende beroepskleding. Je krijgt van ons deskundig advies en samen komen we tot een kledingpakket dat afgestemd is op de huisstijl van jouw organisatie. De voordelen van onze dienstverlening in het kort:

  • Wij kopen onze kleding bij een leverancier in bedrijfskleding, waardoor je geen grote investering hoeft te doen. Dit scheelt een flinke aanslag op het jaarbudget.
  • Wij zorgen voor voldoende voorraad, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het aanschaffen van vervangende kleding. Doordat alle kledingstukken continu in omloop zijn heb je geen kapitaal op de plank liggen.
  • De beroepskleding wordt volgens de Europese richtlijn gereinigd, waardoor de kwaliteit van de kleding gewaarborgd blijft en je geen risico’s loopt op schadeclaims.
  • Is de kleding vies? Wij zorgen ervoor dat je altijd beschikt over voldoende schone werkkleding. Onze serviceverlener brengt in één keer je schone kleding en neemt de vuile kleding weer mee. Kortom, wij zorgen dat alles voor je geregeld is.

Wil je meer informatie over onze dienstverlening of wil je advies krijgen van een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op of bel direct naar 030 212 3000.

Beroepskleding

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur