Objectief advies of meer weten?

030 - 212 3000

header Schoonloopmat Vendrig

Matten

Voor schone, veilige en representatieve vloeren

Elke dag worden vuil en vocht van buiten of vanuit de werkplaats naar binnen gelopen. Gevolg: vieze bedrijfsvloeren. Hierdoor kun je niet prettig en veilig werken. Bovendien geeft het je bedrijf een onprofessionele uitstraling. Kies daarom voor de Vendrig Mattendienst. Voor elk probleem hebben wij een oplossing in de vorm van een specifieke mat.

Schoonloopmat

Onze schoonloopmat vangt het vuil op waardoor vloeren schoon en representatief blijven. Voor alle plekken waar vuil naar binnen wordt gelopen.

Meer info

Droogloopmat

Deze mat is ontwikkeld om veel vocht te absorberen en inloopvuil op te vangen. Hierdoor blijven vloeren veilig, droog en hygiënisch. Uitermate geschikt voor vochtige omgevingen.
Meer info

Multifunctiemat

De multifunctiemat is speciaal ontworpen om grof vuil van schoenen te schrapen én om veel vocht op te vangen. Zeer geschikt in een vochtige omgeving of in een omgeving met extreem druk verkeer.
Meer info

Logomat

Deze logomat is hét visitekaartje bij binnenkomst. Leg hem bij de entree of een andere plek waar het bedrijf zichzelf presenteert. De mat vangt vuil en vocht op, waardoor vloeren representatief en veilig zijn.
Meer info

Absorptiemat

Met de absorptiematten blijft de werkvloer altijd olievrij en veilig om op te werken. Bovendien zorgt de mat voor een professionele uitstraling.
Meer info

Neem contact op

030 – 212 3000

info@vendrig.nl

Bel mij terug

Bezoekadres

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
(Bekijk route)

KVK: 30055326

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 uur tot 17:00 uur