Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Een logo geeft je bedrijfskleding net wat meer cachet. Een logo kan aangevuld worden met de naam van de werknemer. Vendrig kent meerdere manieren om emblemen aan te brengen op bedrijfskleding.

Een goede manier
om je bedrijf
een gezicht te geven.

Onderscheid je met een embleem

In veel branches wordt ervoor gekozen om het bedrijfs- of organisatielogo toe te passen als embleem op de bedrijfskleding. Niet gek: met een logo vertegenwoordig je het bedrijf, laat je zien waar je voor staat en onderscheid je je bovendien.
Bedrijfsemblemen op je werkkleding kunnen heel duidelijk en vol in beeld. Bijvoorbeeld over de rugzijde van een overall, maar subtiel is uiteraard ook mogelijk, eventueel in combinatie met een naam of andere aanvullende informatie.

Vendrig kent drie toepasbare embleemvarianten:

Borduurembleem
Borduuremblemen zijn geschikt voor werkkleding zoals werkjassen, overalls en Amerikaanse overalls. Verkrijgbaar in alle formaten, kleuren en vormen.
Ready-embleem
Ready-emblemen zijn geschikt voor fotografische afbeeldingen. Het is ook mogelijk om hittebestendige Ready-emblemen te laten plaatsen.
Transferembleem
Het is mogelijk om je embleem zonder achtergrondkleur of opvulling op je bedrijfskleding te zetten. Verkrijgbaar in alle formaten, kleuren en vormen.

Een haarscherp embleem

EHBO-, BHV- of heftruckemblemen nodig? Geen probleem.
Naast namen kun je ook een functie toevoegen aan je embleem.
Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opNeem contact op

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig