Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Ben je op zoek naar een vertrouwde partner die alle matten binnen jouw bedrijf beheert? Bij Vendrig huur je matten volledig op maat en desgewenst bedrukt met bedrijfslogo. Onze full service bestaat uit periodieke reiniging: om de week komt een vaste chauffeur bij je langs om alle matten te vervangen. Zo houd je de hygiëne hoog en verwelkom je jouw klanten met een strakke mat!

  • Aanschaf, onderhoud en beheer van jouw matten
  • Altijd één aanspreekpunt en hetzelfde gezicht aan de deur
  • Matten op maat, met of zonder bedrijfslogo

 

Mattenservice aanvragen

Vendrig levert, reinigt en vervangt je matten.

Matwerk is maatwerk

Schone, veilige en representatieve vloeren vragen om de juiste matten. Vuil en vocht van buiten of vanuit de werkplaats wordt naar binnen gelopen. Gevolg: vieze bedrijfsvloeren. Hierdoor kun je niet prettig en veilig werken. Bovendien geeft het je bedrijf een onprofessionele uitstraling.

Vieze mat? Dan wassen wij de mat. Eigenlijk wordt je mat al gewassen voordat hij vies oogt, dat ziet er wel zo netjes uit.

Alles is mogelijk

Het kan ons niet vies genoeg. Je schoonloopmat of je droogloopmat wassen: wij draaien onze hand er niet voor om. Maar echt vies laten wij het niet worden, daarvoor zijn we er telkens snel bij. Neem een schoonloopmat met logo: dat moet zichtbaar blijven. Of olie absorberende matten, die moeten bijtijds gereinigd worden.

Onze fullservice betekent leveren, reinigen en wanneer nodig (en met goed onderhoud duurt dat heel lang) vervangen!

Een representatieve schoonloopmat

Graag adviseren we je welke mat het beste bij je werkzaamheden past.
We reinigen de matten en leveren ze weer schoon aan. Zo beschik je altijd over frisse, veilige en representatieve vloeren.

Voor elke mat een oplossing

Schoonloopmat, droogloopmat, multifunctiemat, logomat, absorptiemat: wij matten wat af. Voor elke branche en al haar bedrijvigheid hebben wij de juiste mat. Die matten leveren we niet alleen, de mat reinigen behoort ook tot ons takenpakket.

Dat is een mattenservice waar je altijd een beroep op kunt doen.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig