Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Zoek je een efficiënte oplossing voor het schoon en droog houden van jouw bedrijfsruimtes? Dan zijn wissers van Vendrig de keuze voor jou. Van ramen tot vloeren en machines, onze wissers bieden een doeltreffende reiniging voor elke klus. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals rubber en microvezel, garanderen ze optimale prestaties. Ontdek het brede assortiment aan wissers van Vendrig en ervaar een nieuwe standaard in bedrijfshygiëne.

Een nieuwe standaard in bedrijfshygiëne

Typen wissers

Vloerwissers

De vloerwisser is ideaal voor grote oppervlakken. Met een lange steel en een breed wisvlak maak je in een mum van tijd een hele vloer schoon. Voeg eenvoudig een schoonmaakmiddel toe aan je water voor een extra verfrissig resultaat.

Raamwissers

Stralende ramen in één beweging? Dat kan met raamwissers. Vaak uitgerust met een rubberen lip en een spons, helpen ze je zowel met het insoppen als met het droogtrekken van je ramen.

Industriële wissers

In industriële settings zijn zware taken aan de orde van de dag. Hiervoor heb je een industriële wisser nodig. Sterk en duurzaam, vaak gemaakt van metaal en robuuste kunststoffen, kunnen ze intensief gebruik aan.

Microvezel wissers

Voor de fijnere schoonmaakklussen is een microvezel wisser perfect. Ze trekken stof en vuil aan en zijn gemakkelijk uit te wassen. Handig voor het dagelijks onderhoud van gevoelige oppervlakken.

Neem contact op met Vendrig

Bij Vendrig bieden we al deze typen wissers en meer. We leveren niet alleen de producten, maar zorgen ook voor sanitaire voorzieningen en schone werkkleding: helemaal op maat. Want bij Vendrig verfrissen we jouw bedrijf al sinds 1960, met een breed scala aan oplossingen voor al je schoonmaakbehoeften.

Ben jij op zoek naar een leverancier die periodiek schone wissers levert en de vuile direct ophaalt? Vul dan het formulier in voor meer info.

 

Vloerwissers zijn verkrijgbaar in twee maten: 50 centimeter en 100 centimeter.
Snelwissers van Vendrig worden geleverd met frame, steel en een gemakkelijke opvangbak.
Liever even bellen?

Onze experts staan voor je klaar.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig