Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Vendrig zoekt actief naar partnerships als het op MVO-thema’s aankomt. Zo hebben wij de afgelopen jaren verschillende MVO partners omarmd

Vendrig MVO partnerships

i-did


Met een partner als i-did hebben we een oplossing gevonden voor bedrijfskleding die wij afkeuren; zij maken hier namelijk nieuwe producten van. i-did geeft medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt een kans om te integreren of te re-integreren op de arbeidsmarkt. Vendrig keurt op jaarbasis ca. 9 ton aan bedrijfskleding van zijn klanten af. i-did krijgt vilt aangeleverd via leverancier Frankenhuis in Haaksbergen, die de meeste afgekeurde bedrijfskleding vervilt voor de industrie. i-did maakt van dit vilt nieuwe producten, zoals laptop sleeves, design tassen, organizers en (geluiddempende) interieurbekleding bij bedrijven.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Weg met afval door het hele bedrijf

Door het gehele bedrijf, zowel binnen de productie als op kantoor, scheiden we papier, plastic (folie) en restafval. We factureren onze klanten digitaal en sturen ons personeel een digitale loonstrook. In 2020 hebben wij circa 116.000 kilogram afval gescheiden aangeboden. Jaarlijks monitoren en evalueren we deze afvalcijfers. Deze evaluaties dienen als input voor optimalisering van deze afvalstromen.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Verankering MVO in de organisatie en daarbuiten

Algemeen Directeur Rudolf Vendrig heeft als voorzitter van de vakgroep Milieu & Techniek binnen brancheorganisatie FTN een voortrekkersrol bij thema’s als plastic soep, recycling van textiel, energiebesparing en energieverbruik in droogprocessen. Plannen en ontwikkelingen neemt hij mee naar de MVO-commissie bij Vendrig. Door gebruik te maken van een voorwaartse regelkring (de ‘cirkel van Deming’) stelt zij de organisatie steeds nieuwe doelen waarbij we continu prestaties meten, bijsturen, veranderingen doorvoeren en de verbeterde resultaten weer gaan meten.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen je graag!

Vendrig draagt bij aan de volgende SDG’s

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig