Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?
  1. Al onze chauffeurs beschikken over de juiste rijbewijzen en geldige Code 95 (belastbaarheid van de chauffeur). Daarnaast is iedere wagen die sinds 2019 wordt aangeschaft voorzien van veiligheidssystemen als emergency break assist en lane warning system. Daarnaast is er continue aandacht voor de belastbaarheid van de chauffeurs.
  2. Medio 2021 zullen alle wagens zijn voorzien van een Euro 6 motor. Daarnaast blijft Vendrig de ontwikkelingen rondom elektrisch aangedreven vrachtwagens volgen. Wanneer het operationeel mogelijk is om voor elektrisch transport te kiezen zijn wij zeker bereid hier in te investeren.
  3. Wekelijks wordt het brandstofgebruik gemonitord en alle chauffeurs worden ook gestimuleerd om de basisregels van het nieuwe rijden in acht te nemen en hierop vindt tevens periodieke coaching plaats d.m.v. meereisdagen en periodieke trainingen.
  4. D.m.v. routeplanningssystemen rijden wij zo efficiënt mogelijke routes en wordt het aantal gereden kilometers zo laag mogelijk gehouden.
  5. Onze buitendienst rijdt in auto’s met energielabel A of B. We rijden in 2 elektrische personenauto’s en 2 hybride auto’s. Bij aanschaf van nieuwe leaseauto’s kiezen wij voor elektrische varianten.
  6. De laadpalen buiten ons pand zijn ook toegankelijk voor gebruik door derden.
Al deze inspanningen hebben geleid tot een jaarlijkse reductie in brandstofverbruik van bijna 10.000 liter (vergelijk 2015 met 2020)! Economie en ecologie gaan wat ons betreft dan ook hand in hand.

Meer weten?

Neem contact op, wij helpen u graag!

Vendrig draagt bij aan de volgende SDG’s

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

John Strik
Accountmanager Vendrig