Skip to main content
Vendrig werkt verfrissig
030 - 212 30 00 Meer weten of offerte aanvragen?

Handdoekautomaten bieden een snelle en hygiënische oplossing voor handdroging in professionele omgevingen. Deze apparaten zorgen ervoor dat iedere gebruiker een schoon en droog stuk handdoek krijgt, direct uit de automaat.

Nooit zonder schone doeken dankzij Vendrig

Efficiëntie en duurzaamheid

Handdoekautomaten van Vendrig gaan verder dan traditionele papieren handdoeken. Ze zijn zowel efficiënt als duurzaam, en verminderen afval. Je vindt bij Vendrig automaten die passen bij elk type bedrijf en elke sector.

Onderhoud en service

Vendrig ontzorgt je volledig als het gaat om onderhoud. Een vertrouwd gezicht komt periodiek langs voor de vervanging en het bijvullen van handdoeken. Hiermee garandeert Vendrig een probleemloze werking en optimale hygiëne.

Waarom kiezen voor Vendrig?

Als familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring zet Vendrig partnerschap met de klant centraal. Naast handdoekautomaten biedt Vendrig een breed scala aan sanitaire- en hygiënevoorzieningen. Alles wat je nodig hebt, vind je op één plek.
Daarmee ben je altijd verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit, precies zoals je van Vendrig mag verwachten.

Typen handdoekautomaten

Vendrig biedt een divers assortiment aan handdoekautomaten, geschikt voor elke behoefte en omgeving. Van eenvoudige, functionele modellen tot geavanceerde systemen met extra functies, hieronder vind je een overzicht van de verschillende typen die wij aanbieden.

Handdoekautomaat John

Een no-nonsense handdoekautomaat in een strakke stijl. Onze voordeligste variant, beschikbaar in de kleuren wit en RVS-grijs. In de vulling gaan 100% katoenen handdoekrollen in schoon wit of steriel blauw. De automaat is geproduceerd van gehard kunststof en is daarmee een duurzame aanschaf.

Handdoekautomaat Paul

Handdoekautomaat Paul bevat dezelfde sterke eigenschappen als de John, maar beschikt daarnaast over een automatische intrekfunctie, waardoor de handdoek nooit blijft hangen, maar direct strak wordt teruggetrokken in de automaat. Dit zorgt voor een strakkere uitstraling van het interieur en is bovendien hygiënischer.

Handdoekjesdispenser George

George is voorzien van een soortgelijk model als John en Paul, maar biedt in plaats van handdoeken papieren doeken aan. Deze papieren doeken zitten in het systeem verpakt in de zogenaamde Z-vouw. Het papier is voorzien van Cradle To Cradle certificatie, dit betekent dat het papier volledig milieuvriendelijk geproduceerd en recyclebaar is.

Handdoekdispenser Ringo

Met handdoekdispenser Ringo bepaal je zelf hoeveel papier je nodig hebt voor het drogen van je handen of een schoonmaakklus. Trek het papier vanuit de onderzijde van de dispenser en scheur op de gewenste hoogte af. De dispenser bestaat uit verhard kunststof in de kleur wit. Het papier is beschikbaar in wit of naturel kleur.

Direct vragen over dit onderwerp?

Vraag het aan één van onze experts.

Neem contact opBel 030 – 212 30 00

Angela de Lange
Accountmanager Vendrig